Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatatattalalala

e-papieros

Polecane posty

Gość tatatattalalala

jakiej firmy polecacie? chce kupić opakowanie które zawiera 2 szt

Gość tatatattalalala
potrzebny

Gość tatatattalalala
naprawde nikt z was nie posiada takiego cuda??

Gość hdsgjsgdjas
na początek kup jakiś tani żeby wypróbować. Ja mam Ego-W jest spoko, pale go od maja i do zwykłych mnie nie ciągnie. Naprawde warto :)

Gość tatatattalalala
nie nie chce na próbe, chce porządny żeby na długo służył....

No to już Ci wszystko mówię ;) Ja zdecydowanie polecam papieroski firmy trendy... Obecnie używam Blue V-GO z serii Kameleon... Jest po prostu świetny! Co ważne, nie jest z tankomizerem a kartomizerem. Jak zapewne wiesz, tankomizer to rodzaj buteleczki do której wlewa się liquid (płyn z zawartością nikotyny) natomiast kartomizer to część papierosa w której znajduje się specjalna watka, w którą tenże liquid wlewasz. różnica jest taka, że choć tankomizery to nowość na rynku, i mieszczą dużo liquidu, to strasznie ciekną. I w efekcie, wlewasz sporo płynu by napełnić tank. ale i tak 50 % tego liquidu Ci wycieknie, zamoczy palce, papierosa. Bardzo nie polecam! Natomiast kartomizer jest świetny... bezproblemowy i prosty w obsłudze. Ja tego papierosa kupiłam w luty tego roku i służy mi bez problemów. Zestaw kosztuje w granicach 200 zł i zawiera: -2 baterie -3 albo 5 (nie pamiętam) kartomizerów -ładowarkę USB -gwarancję -instrukcję Liquid kosztuje chyba 15 zł i wystarcza na około 3 tygodnie!

Gość RaZR
Kup sobie coś z serii "ego tank" są najlepsze i jeśli nie chcesz przepłacać to nie kupuj w zestawie tylko na części. Osobno bateria, ładowarka i ustnik, wtedy dużo taniej Ci wyjdzie.

Gość tatatattalalala
a co sądzicie o firmie volish?? Czy oni nie mają trochę naciągnietych cen??

Gość 0ipoipoupoupoup
a ja proponuje kupic tabex pobrac 5 dni i palic i zobaczycie efekt.

Gość byczycaa
Nie polecam. Albo pal zwykle fajki albo zupelnie rzuc.

Gość yflkjlkjlkjl
dokladnie w swoim zyciu mialem 3 epapierosy pali sie je bardzo fajnie ale maja krotka zywotnosc bralem zyban zeby rzuci palenie jak bralem nie palilem jak przestalem palilem wiec nie pomogl kupilem tabex i jest rewelacja wlasnie o to mi chodzilo jak probuje zapalic to po jednym dwoch machach nie moge sie zaciagnac. efekt - od kilku dni nie pale- papierosy leza ja na nie patrze i nie pale.

Gość kobert
moge cos odpowiedziec?

Gość kobert
acha,bo niewiedzialem czy sie doda post.ja zapoczatkowalem mode w rodzinie na e fajka.final taki ze ja po dwoch miesiacach wrocilem do normanych papierosow a ojciec i siostra pala je juz pol roku i wcale niechca normalnych,tak sie do nich przyzwyczaili.malo tego to jak siostra sprobowala zwyklego papierosa bo wypadl jej z torebki i zgubila elektronicznego,chwilowo nie miala,to mowila ze tego sie palic nieda,odrazu zgasila i poleciala kupic nowego e papierosa.ja w tej chwili znow wrocilem do elektronicznego ale najgorzej jest przy kawie czy alkoholu,no mowie szczerze,pale wtedy normalne,a problem jest w tym ze przy kawie wypalil bym 2-3 fajki ale zeby je miec to trzeba kupic paczke ktora jeszcze po tej kawie z dziewczyna wypalamy,bo niema co sie oszukiwac lepsze sa tradycyjne papierosy,przynajmniej dla mnie,byc moze za krotki staz palenia.dlugo juz mam do czynienia z tymi e papierosami i mysle ze cos o tym wiem.tak jak ktos wspomnial najlepiej kupic skladany papieros,oddzielnie bateria atomizer (bo tak nazywam kazdy rodzaj atomizera),czyli jak mowia katomizer kartomizer itd dla mnie to to samo czyli czesc w ktorej jest grzaleczka i zbiorniczek z plynem (liquidem) uwazam ze nie prawda jest jak ktos wyzej pisal ze plyn wycieka z papierosa czyli z tego atomizera,jesli tak sie dzieje to znaczy ze jest juz popsuty.jak wiadomo to sie zluzywa,ale nie jest to jakies czeste zluzycie.ja proponuje wybrac atomizer wygladajacy jak szklany podluzny zbiorniczek w ktorym jest widoczny plyn,w srodku grzalka i do tego jest ustnik.koszt ok 24zl zaleta jego jest to ze grzalki z czasem sie przepalaja a w nich mozna je w prosty sposob zmieniac,koszt grzalki 8zl i zywotnosc palac stale ok 1-2miesiecy,to co kolega wspominal ze cieknie plyn,moze sie tak zdarzyc np jak gnieciemy e papierosa w kieszeni czy jak nam kilka razy upadnie,wiec trzeba uwazac najlepiej nosic w pokrowcu.kartomizery z watka sa stara technologia i nie polecam tego nikomu,watpliwa sprawa ze sie ktos odzwyczai.baterie do tego polecam 1100ml/amp wystarczy na caly dzien a na noc podlaczamy do ladowania,koszt ok 50zl (ja mam mniejsza bo wole krotszą) i te dwie rzeczy atomizer i bateria to caly papieros. do tego ladowarka,tez sklada sie z dwoch czesci zeby mozna bylo (choc niewiem po co) ladowac ja tez przes usb.koszt ladowarki ok 20zl.nie zgodze sie tez z teoria pisana wyzej ze buteleczka liquidu za 15zl wystarczy na 3 tygodnie,max tydzien a wedlug mnie 5dni ale liquidy mozna kupowac sporo taniej jesli bierzemy wieksza pojemnosc np przez internet.do tego trzeba po probowac co nam naj lepiej pasuje bo jest tych rodzai firm i smakow naprawde duzo

Gość kobert
moze jeszcze dodam :) nie pisalem nic o firmie bo jak zauwazylem wszystkie tego typu e papierosy o ktorych pisalem maja podobna jakosc i zywotnosc ale moze na dluzsza mete sie myle. e papierosa nie ciagniemy tak jak zwyklego tylko wciskamy guziczek i wolno i dlugo,nie dmuchamy w niego. liquidy maja rozne moce nikotyny,proponuje 16 albo 18 od tych zaczynac a jesli okarze sie ze za slaby czy za mocny to mozna kupic jeszcze jeden liquid i dolewac rozcienczac w zaleznosci jaki chcemy czy troszke mocniejszy czy slabszy a potem kupowac juz odpowiedniej mocy.ja osobiscie lubie zmieniac smaki,probowac rozne bo jeden dlugo sie nudzi. wiem jak sam myslalem-co mnie obchodza smaki ma byc jak najbardziej zblizony do papierosa mi nie chodzi o smak,ale przekonalem sie ze tu jest inaczej i warto dobrac sobie smak jaki sie lubi. Ja np lubie wanilie ale np kolezanka jej nienawidzi.ojciec to nawet niechce probowac innego smaku jaki ma od poczatku czyli taki poprostu papierosowy,a ja to widze w ten sposob ze jak by ktos dodal do tego typowego smrodu z papierosa to raczej wole miec jakis smak owocowy choc nic nie mam przeciwko marlboro czy camele itd tez moge taki palic i jest ok byle nie za dlugo :) pozdrawiam i jesli komus pomoglem i nie pali juz zwyklych papierosow to bardzo prosze sie podzielic :) dodam jeszcze ze warto zaczac palic e papierosa i nie siegac po normalne w ten sposob odzwyczail sie od palenia tradycyjnych papierosow moj ojciec czy siostra,mozna sobie wziac bucha czy dwa od kogos zeby zobaczyc ze to nie smakuje albo nawet sprobowac zapalic calego ale proponowal bym nie probowac juz pozniej zwyklych i trzymac sie tylko elektronicznego,mysle ze to pomoze od uczyc sie tradycyjnych papierosow.ojciec palil 40lat i zwykle papierosy mu nie sa do niczego potrzebne,od pol roku nie pociagnal nawet raz

Gość wannda
Dostałam na gwiazdkę (tylko trochę wcześniej doszło) zestaw z dwoma bateriami: http://mylime.pl/e-papierosy/smart zielony. Najbardziej odpowiada to, że mogę palić różne olejki i nie muszę przy tym zmieniać clearomizera.

Gość nata_szaa
To dobrze, że nie czujesz smaków jak używasz różnych liquidów, ja mam z tym problem, bo jak palę jeden i później chcę zmienić, to i tak czuć ten poprzedni. Są inne kolory tych zestawów Lime? Nie odpryskuje od nich lakier?

Gość Inndianna
Ja widziałam na www.mylime.pl 6 kolorów, ale z tego co pytałam, to można sobie zamówić baterię jednego koloru a clearomizer dokupić innego i mamy zestaw dwukolorowy.

Gość Elikkza
Fajniejsze są te kolorowe e-papierosy, takie bardziej designerskie, ale warto przy okazji zwrócić uwagę na jakość wykonania i moc baterii.

Gość gość
jakie kolory ma Lime, bo szukam właśnie kolorowego e-papierosa dla siostry na prezent i chce wiedzieć czy jest dostępny jej ulubiony kolor?

Gość aNiTa29_29
Te kolorowe coraz popularniejsze sa, kiedyś tylko czarne można było kupić, albo białe, a teraz jest w czym wybierać.

Gość Agnie_szka29
Mi koleżanka kupiła podwójny zestaw lime pomarańczowy, bardzo fajnie wygląda i w przeciwieństwie do mojego poprzedniego innej firmy nie zszedł z niego kolor po miesiącu.

Gość gość
Lime to dośc porzadna firma, z kolei moje e papierosy lądowały w koszu bo przeciekały, teraz jak mam e papierosa Lime nie mam już takiego problemu.

Gość Wujek900
PolakPl kupujesz w tym sklepie co podałeś ?

Gość PolakzPL
Tak tylko w tym sklepie kupuje e papierosy i dodatki do nich.

Gość gość
Doskonały liquid o smaku miętowo-eukaliptusowym udało mi się kupić w sklepie internetowym www.liquides.pl. Jest taki bardzo orzeźwiający, naprawdę fajne połączenie smaku. Na pewno częściej będę robić tam zakupy. Zwłaszcza, że wybór smaków jest bardzo duży, a wszystkie produkty pochodzą z Polski, co też uważam za duży plus.