Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

em.angel

pominięta tabletka

Polecane posty

Witam! Przez nieuwagę zapomniałam wczoraj pierwszą tabletkę z blistra (powinnam wsiąść o godzinie 18) . Dzień wcześniej czyli ostatniego dnia 7-dniowej przerwy uprawiałam seks ( wytrysk we mnie). Tabletkę przyjęłam dziś jednakże minęło więcej niż 12 godzin gdyż przyjęłam ja dopiero o 13! Czy duże prawdopodobieństwo jest ciąży? proszę o szybką odpowiedz!

Gość Pani Ewa Kopacz
tak

Gość kasia kasia kasiaa
juz nic nie możesz zrobić. czekać nie powinnaś zajść w ciążę... ale różnie bywa/...

Jakie to tabletki? bo np Cilest daje 24h ochrony. Skontaktuj się z lekarzem. Pewnie wypisze Ci tabletkę po. Masz 72h.

Microgynon 21, najgorsze jest to że jestem w innym mieście aktualnie a mój gin przyjmuje tylko w pon.

Sprawdź na ulotce jakie jest dopuszczalne opóźnienie dające ochronę. Jak 12h to idź do pierwszego lepszego gina prywatnie. Wedle ulotki moich tabletek zagrożenie jest duże,bo każą kontaktować się z lekarzem.

Gość Ewelcia7676
moze to poczatek okresu, ja tak czasem mam ze 1 dnia plamie a pozniej juz normalnie. gdzies kiedys czytalam tu na forum ze takie brazowe plamienie moze oznaczas zagnieżdżającą sie ciaze

krwawienie z odstawienia już miałam w tamtym tygodniu. Co mam robić?!?!?!?! test ? już sama nie wiem