Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FMS

Spodnie LEE wyprodukowane w Turcji ?

Polecane posty

Gość FMS

Witam czy LEE produkowane w Turcji to oryginał czy podróba ? bo na allegro dostałem taką odpowiedź że spodnie są produkowane w Turcji ;\\ miałem nadzieje na USA więc niech ktoś pomoże i odpowie :)

Większość znanych marek ma zakłady produkcyjne w Azji, bo to się po prostu opłaca. Siła robocza jest kilka razy tańsza, a wykonanie nie musi być gorsze. Levis też produkuje w Azji, nie wspomnę już o tańszych markach

Gość JerzydabluKrzak
A w czym Turcja gorsza d USA? Turcja ma o wiele dłuższe niż USA tradycje tekstylne i produkuje wyroby wysokiej jakości. Nie amerykańską, masową taniochę .

Gość wszystko jest produkowan
wszystko jest produkowane w Turcji albo Chinach, USA nie mają fabryk ani produkci to gdzie mają produkować, ja sprowadzam produkty oryginalne licencjonowane z rzekomej hiszpani wszystko na metkach made in china, lalki francuskie swiatowej marki Coroole tak samo na lalkach made in china

Moim zdaniem będzie to orginał, większość rzeczy produkowanych jest w chinach, turcji, bo taniej . Tam wykorzystują ludzi.

Gość a jakie firmy odziezowe produk
uja w USA????? USA przestala swojej produkcji juz chyba w latach 70tych :O

Gość burreeea
prawie żadna... Mali producenci ekskluzywnej odziezy produkują w usa ,kanadzie. Dostałam kiedys szorty w prezencie z metka made in usa, ale to malo znana marka mają tylko jeden sklep . Wszyscy 'wielcy' to niestety china