Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurii

Tolerancja dla osób otyłych, ludzie nie bądźcie zwierzętami

Polecane posty

Gość Jurii

Powyższy temat nie ma związku z tą wypowiedzią, jest to tylko podpucha dla spasionych pontonów chcących się wyżalać na forum internetowym. Za co nie lubi się grubasów? są opaśli nieroby, lesery, darmozjady tłuszcz wylewa się z każdej strony są złośliwi, zakompleksieni i fałszywi udają potulnych chcą być lepsi od innych żreją więcej niż ustawa przewiduje NIE GRUBASOM trzeba jak najczęściej pociskać te kule tłuszczu na każdym kroku, nie tolerujcie opasłych szaf grających!

Gość edvr
Tak.A teraz powiedz spokojnie co ci gruba osoba zrobiła,odbiła faceta?:D

Gość Jurii
zjadła moją porcję :(

Gość Jurii
Gruba/y jest grube i wystarczy, jest to argument najwyżej rangi. Nie nie odbiła :D Wgl. jak można się zapatrywać na takie hałdy przetrawionych pączków, wszechobecny tłuszcz, fuuj!

Nie można wszystkich oceniać tak samo niektórzy są grubi z powodu choroby więc to nie ich wina ale osób które są otyłe dlatego, ze nie kontrolują tego ile i czego jedzą nie lubię..

Gość a ty znowu to samo?
Znowu się nawpierdalałaś i Ci mózg zaczadziło? :)

Gość Jurii
jedna taka wyjada wszystkie batony z automatu i dla mnie zawsze brakuje :(

Gość Jurii
Te potwory pożarły moją sąsiadkę, teraz pewnie toczy się to po której z lokalnych dróg używając basa dla busów. A żryjcie więcej spaślaki zatracone niech wam porozpiera te zwyrodniałe du...y. Chory nie chory jest gruby, jest spasiony, żre ponad normę, korzysta z rent zasiłków i zapomóg na które człowiek przez całe życie płaci sumiennie składki

Gość edvr
Więc masz płytkie myslenie,nie wiesz z jakiego powodu ktoś jest taki,poza tym powinno się kogoś lubić za charakter a nie wygląd,myślałam że tylko małe dzieci o tym nie wiedzą

Gość dhdhtdhjg
RACJA! WSZYSCY ŚMIEJMY SIĘ Z GRUBASÓW!!! WyTępić zwyrodniałe poczwary!

Gość Jacek z opola
Juri jestem za! Mój automat na parkingu też pustoszeje odkąd zaczęła w jego okolicy krążyć jakaś słonica

Gość IJateż
Ludzie obudźcie się, faktycznie dziewczyna ma rację, jak można być grubym? Na pohybel spaślakom!