Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Poznam dominującą, wymagającą Kobietę

Polecane posty

Witam, Jestem inteligentnym, wyksztalconym, zadbanym 28-letnim facetem. Od kilku lat interesuję się tematyką bdsm. Miałem wiele odświadczeń w tym temacie, niejednokrotnie bałem się przekraczać granice i przekonania, ale po wielu doświadczeniach i przemyśleniach, zaczynam czuć i rozumieć idee tego wszystkiego. Za pomocą tego forum, chcę poznać kobietę, dziewczynę, która czuje w sobie chęć dominacji nad mężczyzną w większości, jeśli nawet nie w każdym, podkreślam, każdym aspekcie. W końcu zaczynam odczuwać tak silną potrzebę służenia i oddania się, że moje męskie ego przestało mi przeszkadzać w tej dziedzinie i myślę, że zgodzi się na wiele wyrzeczeń. Będę wdzięczny, za odpowiedzi od osób które traktują poważnie temat Z wyrazami szacunku m

Gość Target
A czym dla Ciebie jest uleglosc?

Do rozmowy na tak zaawansowane, wybiegajace poza przecietny poziom tego forum zapraszam do korespondencji mailowej

Gość Target
No to jak w koncu z Toba jest? Szukasz Pani, chcesz byc uleglym a boisz sie wypowiedziec na podstawowe tematy. Moze przemysl sobie cala sprawe jeszcze raz.

Tak, tylko po co mam dyskutować na ten temat z mężczyznami, przynajmniej nick, stanowi o rodzaju męskim Twojej osoby, a to akurat byłaby dla mnie strata czasu, więc jeśli tak bardzo Ci zależy na dyskusji - skoro już jesteś mężczyzną ;) - to zapraszam do rozmowy mailowej, a jeśli nie masz ku temu szczególnych powodów, to po prostu nie napiszesz.

Gość Target
Za duzo rzeczy zakladasz i niestety we wszystkim sie pomyliles. Trudno.

W takim razie prosze o pozwolenie napisania do Pani maila, aby odpowiedziec na pytanie

Gość ludzki przedmiot
Slavery, tu raczej dominującej nie uświadczysz. Same uległe.:(

Gość ludzki przedmiot
Powodzenia Slavery. Tylko żeby ta nadzieja Cię nie zjadła.:(

Gość Target
Slavery wroc do pozycji wyjsciowej i nie wyprzedzaj faktow. Nie nazywaj mnie Pania bo na to trzeba zasluzyc, tak samo jak na moj adres. Narazie nie wiem co jestes wart, dlatego pytam. Toim zadaniem jest odpowiadanie na nie, na tym forum. I naprawde niewiele mnie obchodzi ze masz jakies obiekcje.

Gość ludzki przedmiot
Na Twoim miejscu Slavery, odpuściłbym tą Target. Widać, że żarty sobie robi i od razu widać, że do dominacji nie nadaje się ta suka. Ale już się nie wtrącam.

Uległość to dla mnie brama do bardzo intymnej, szczerej i otwartej relacji, w której mogę realizować swoją potrzebę służenia i podporządkowania się. To sposób na osiągnięcie niepowtarzalny stanów emocjonalnych i przelamywanie własnych granic dla przyjemności partnerki. To chęć poczucia przynależności i oddania. To tak po krótce :)

Gość Target
Jak wyobrazasz sobie relacje Pani-pies?

Na początku bez zbytniego naciskania i wykorzystywnia, gdyż uważam się za niezależną osobę, oczywiście, polecenia wykonując bezdyskusyjnie, ale może na początku w rozsądnych odstępach czasu. Trudno powiedzieć jak sobie wyobrażam, skoro nie znam osoby z którą ta relacja miałaby zostać nawiązana. Znałem już kilka dominujących kobiet i różne osoby podchodzą różnie do tematu, jedne chcą się zaangażować, inne nie, jedne traktują psa zupełnie jak zabawke, tylko gdy przyjdzie kaprys. Raczej stawiam na dłuższą relację ale to nie mnie decydować jak ma ona wyglądać.

Gość Target
Dla mnie pies ma byc moja zabawka i tylko taka relacja moze nas laczyc. Sex nie jest czescia tej relacji. O psa oczywiscie dba sie jak o inna swoja wlasnosc. Psem mozna sie nawet zaopiekowac ale nigdy nie zostanie on partnerem. W zadnej dziedzine zycia. Niezalezny pies to dla mnie oksymoron. Pozatym co dla ciebie znaczy bezdyskusyjne wykonywanie polecen? Nawet jezeli Pani kaze mu zrobic cos czego nie chce? Albo kiedy ma go ochote porzadnie wychlostac? Albo nie pozwolic mu sie onanizowac przez dlugi czas? Albo kiedy po kilku godzinach kleczenia bola go juz kolana?

Bezdyskusyjne? Aby nie marudzić i się nie ociągać, robić to z zaangażowaniem i cieszyć się z tego że mogę służyć. Coś czego nie chce, to przełamywanie barier i liczę na choć elementarny wyraz empatii aby można było zbadać na początku moje granice, a później je przekraczać. Co do chłosty, onanizacji i klęczenia, to pies zawsze może błagać o łaskę, lub próbować przekonać Panią do łagodniejszej zabawy/kary. Ważne aby się starać zadowolić Panią i żeby Pani to czuła.

Gość vito
Ja szukam do związku femdom cuckold