Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam99122da

zarabiam ale sie stresuje

Polecane posty

Gość adam99122da

Witam , mam dziwny problem zajmuje sie handlem (nie bede pisał czego ,ale macie z tym stycznosc wszyscy) zarabiam roznie czasem dziennie kilka tirow 13 tys zł(rekord) teraz ogolnie tak po 1 tys 400zł najmniej 200 -ale nie pisze chwalac sie czy cos generalnie pracuje mało wrecz w ogole organizujetaniej i popycham drozej zauwazyłem ze zle sie czuje w momencie gdy idzie pełna para i w meisiacu potrafie zarobic ok50 tys a przyjdzie miesiac martwy ze 2-4 tys na miesiac-dziwnie mnei to stresuje i zle siez tym czuje-generalnie zarabiam nie robiac wiele w domu rodzina juz sie przyzwyczaiła (gdyz mieszkam z rodzicami -nie w bloku)ze zarabiam ,ale przezto straszenie sie rozleniwiłem i niby mampieniadze ,ale zle sie ztym czuje ze nic nie robie imgoe ten wolny czas wykorzystac. heh dziwny problem moze ktos

Gość taka jedna mala wredna ;)))
dlaczego mieszkasz z rodzicami, skoro stac Cie na wlasne mieszkanie?

Gość adam99122da
gdyz nie mieszkam w miescie tylko na wsi i mamy duzy dom. generalnei rowniez tutaj mam biznes(magazyn) aleplanuje slub za2 lata gdyz mam24lata dopiero-ale co ma mieszkanie do tego wszystkiego .

Gość mentny gosc
ja Cię rozumiem doskonale ja też mało pracuje i mam dużo wolnego jednak zarabiam mniej ale nie o tym. Wiem co robić z czasem mam hobby,mam kolegów nawet w domu się nie nudzę wiec nie przejmuj się tym bo nie po to się urodziliśmy żeby całe zycie pracować w życiu liczą się przyjemności i ja właśnie dąże do tego aby jak najmniej czasu poświecać pracy.Im dłużej pracujesz tym zycie szybciej ucieka. Myślę,że powinieneś się cieszyć,że nie musisz tyrać po 10-12 h i wracać do domu aby tylko spać.