Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka9999

kto sie zna na komputerach- co sadzicie o tym laptopie?

Polecane posty

Gość ..piggy
niby dobry.. na intelu wiec oki, karta tez dobra ale ja jakos nie ufam samsungom.. podobno sie psuja.. nie mowie ze z tym tak bedzie ale znajomej sie psuje dosyc czesto

Gość inzynier serwisowy//zablok
Jak musi być tani To w vobisie jeszcze 2 miechy temu była promocja za 1599pln z drukarką na lepszym procku ale 320GB A 1699pln w karenie. Luknij czy jeszcze jest. Jak nie ma to nic ciekawego nie znajdziesz do 1800 - g570 i3 320gb 4gb

Samsung akurat w rankungu 2 ostanich lat jest na 1 miejscu pod względem nie psucia się :P Ja bym brał lenovo ale x r t a na taki cie nie stać.

Gość bleeeeeeh
ja mam samsunga i nie jestem zadowolona, w najblizszym czasie kupuje toshibe

Gość ..piggy
a ja mam hp i nie zamienie go na inny :) oo

W karenie jeszcze jest http://www.karen.pl/product/158585/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Samsung_NP_RV515_A02PL_drukarka_Samsung_ML_2165.html Jak to ma być lap na biurko a nie do tarmoszenia itd to nic taniej i lepiej nie kupisz. 5 złotych Potem warty uwagi jest g570 i dell v1440 Ewentualnie używka x201T nie tablet idzie za 1500 dostać. Albo używka t420 t410 ( 20h baterii :P )

Gość Wyluzzuj
Jak Ci się podoba to kupuj. Jak nie grasz w jakieś wymagające gry to będziesz zadowolona. Tutaj każdy ma inny sprzęt i prawie każdy jest ze swojego zadowolony, więc będziesz miała wiele opini ale nie o tym sprzęcie o który pytasz...

Gość fiolka9999
tylko ze ja juz go kupilam. tylko teraz tak sie pytam. bo sama mam watpliwosci czy bedzie dobry

Z czego z samsunga nie jesteś zadowolona ? Przecież marka to obudowa. A jak ty nażekasz pewnie że wolny czy coś to co tu ma marka do tego?? Kup acera i rozwal go po 6 miechach. Poza podanymi widzę jeszcze promocje na fujitsu - najlepsze klawy I dla kobit bo kolorki - które się porysują.. http://www.karen.pl/product/149859/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Fujitsu_Lifebook_AH531_GL_AH531MRKG5PL_Garnet_Red.html no i g570 o którym mowiłem http://www.karen.pl/product/158897/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Lenovo_G570_59_325766_Core_i3_2350M_LCD_15_6_ATI_HD6370_RAM_2GB_HDD_500_GB_NO_OS.html Dziękuję dobranoc

Fiolka przecież ci podałem lepszy z drukarką w tej samej cenie :) Tej samej marki.... Więc głupie pytanie jak JUŻ kupiłaś...

Zmykam z wątku bo tylko zmarnowałem czas. Za 3 tyg nie pisz czemu bateria trzyma mi 45 min. I czemu jest taki mułowaty. I zacina się na flashu. Polecam sie innym na przyszlosc 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość fiolka9999
ojj wiem ze glupie. takie pytanie to wczoraj moglam zadac.

Masz 10 - 14 dni na oddanie sprzętu i kupić coś lepszego 14 przy kupnie przez neta Jw podałem ci wszystkie opcje. Możesz dopłacić do zestawu z drukarką z 50 -100pln i masz 500gb jak w twoim. Tylko PO CO. Ale są gusta i guściki. Ja mam 128GB SSD i starcza. A zresztą jak ktoś straci dane to zrozumie i sie nauczy. No i za 200pln wiecej masz g570 bez systemu za ok 300 z systemem. Albo fujitsu które jest wyjątkowo tanie. Tak czy siak włączam film

Gość Wyluzzuj
Faktycznie nie doczytałem informacji o dokonaniu zakupu. Skoro kupiłaś to się ciesz z nowego kompa, uważaj aby go nie przegrzać (nie kładź na kołdrze bo pod spodem są otwory wentylacyjne). Dbaj o komputer to Ci posłuży...

Gość Wyluzzuj
Panie inżynier wyluzuj, problem leży najczęściej po stronie oprogramowania, ale niestety wiem, że ludzie są uzależnieni od Windows-a, a to jest zarówno nieekonomiczny jak i niestety najbardziej wadliwy system operacyjny...

Gość fiolka9999
ja nic juz nie bede zamieniac ani zmieniac. a ten laptop kupilam w sklpeie stacjonarnym. znalazlam teraz ten sam w necie i z ciekawosci zalozylam watek, bo wiadomo, ze sprzedawca, to czasami moze zle radzic,aby tylko sprzedac. gdybym sie na tym troche znala, sledzila promocje itd to bym na pewno mogla kupic tanszego i lepszego laptopa- w sklepie lub na pewno przez internett.ale niestety jestem zielona i musialam pojsc do sklepu i kupic sluchajac sugestii sprzedawcy. mam nadzieje, ze na moje uzytkowanie ten laptop nie bedzie zly.

pentium nie ma sie czym przegrzać :P on jest na poziomie atoma. 50 stron w firefox i zwis Jw można za 1800 dostać t400 t410 Z wwan = darmowy net z gwarancją. A jak ktoś ma szczęście to znajdzie z dużą bateria =12h. A jak nie to za 200pln dokupi na ebayu 20h baterię. I wówczas do 3 tyś lepszego lapa nie kupi. Lepszy będzie tylko t420 = 30h bateri wwan = free wi fi i gps, Oba 14 cali i da się przenosić. pa pa

a ten laptop kupilam w sklpeie stacjonarnym.... A karenu to niby nie masz :) Karen jest w każdym > 30 tyś mieście. Vobis podobnie.

Gość gfhncf
samsung to dobra firma jak nie bedziesz rzucac laptopem to bedzie dzialal dlugo

Ludzie ja nie mam do was siły.... Dlatego jw przestałem doradzać kobietom. Prosty przykład http://allegro.pl/lenovo-t410-core-i5-ssd-wwan-gps-14-5h-gw-wawa-i2526031217.html Mimo że można dostać jeszcze taniej 5h baterii za 200pln z wysyłką z chin dostajemy jak pisałem 20h. Laptop jest na gwarancji międzynarodowej. Ma wwan i masz neta za free w całej polsce. W dodatku wan ma gps więc nawigacje jak ci trzeba. 14 cali jest mobilny i jednocześnie duży. Dla mnie za duży dlatego mam xa. masz ssd nigdy twoje dane nie ulegną uszkodzeniu. Ale za mniej dostaniesz zwykły dysk. Za 1500 z wwan t410 idzie dostać. Masz I5 które od tej pentiawki jest jakieś 3 razy wydajniejsze. Masz matową matryce i możesz spokojnie z nim na polu siedzieć. Obudowę magnezowo tytanową i możesz po nim skakać. Klawiaturę którą możesz zalewać ile chcesz i lenovo jako jedyne daje na to gwarancje. Więc nawet jak ulegnie awarii przez zalanie masz naprawiane w ramach gwarancji. PROSTE?????? Więc hujowy zakup i tyle. I po co sie kłócicie o marki?? Wystarczająco prosto wam to wyjaśniłem ?

Czemu mi stopki nie wkleja hmm kafe sie kiełbasi I to był prosty przykład dlaczego warto mi dać 50 pln :) Za dobrany model. Bo conajmniej 200 pln pewnie przepłaciłaś w porownaniu do netu dlatego tu pytasz czy dobry :P A to daje już mega zły. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość fiolka9999
moze i prosto.

Gość Jacek5543
Dzięki inżynier za informację o tym necie, wyszukałem i natrafiłem na Areo2. Zobaczymy jak ten internet będzie się spisywać.