Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaasssia

powiedzcie czy mam u niego jakieś szanse?? umówiliśmy się na sobotę panikuje;(

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaasssia

Kocham się w Nim do liceum czyli już 6 lat ;( chodziliśmy razem do klasy a ja z nikim nie mogę ułożyć sobie życia bo ciągle myślę o Nim... on nie wie o tym po prostu myślałam, że taka zwykła dziewczyna jak ja nie może być z takim chłopakiem jak on. Jego poprzednia dziewczyna była prześliczna, tak ładnie się ubierała wszystko śledziłam na fb.com ale kilka mies temu ich wspólne zdjęcia znikły i wydaje mi się, że już nie są razem... dosyć że przyjechał sam do rodziców do miejscowości gdzie ja mieszkam wczoraj widziała go moja przyjaciółka w sklepie i zrobiła mi "przysługę" bo napisała do niego wiadomość... napisała mu: "Hej, widziałam Cię w tesco nie podchodziłam bo byłeś z tatą na długo przyjechałeś?? Wiesz że w *** jest w sobotę impreza wybierasz się może? Może spotkalibyśmy się jeszcze Kasia będzie" odpisał niemal błyskawicznie "Witam jestem do niedzieli :) Chętnie się z Wami spotkam Dziewczyny tylko jak się skontaktujemy?" a ona podała mu mój nr żeby zadzwonił w sobotę mam już w domu tysiące kurteczek skórzanych, marynarek, futerek i koturn które mam sobie od niej pożyczyć ona to jest na czasie już pokazała mi fryzurę którą mi zrobi http://szafa.pl/c10091802-kok-z-warkoczem.html wyszedł bardzo ładnie ona powiedziała że jak on zadzwoni to ona przyjdzie ze mną i nas zostawi nie wiem jak się zachować co robić doradźcie!!!!! mam mega stresa nie wiem czy to wogóle ma sens skoro tyle lat mnie nie zauważał.....

Gość kaaaaaaaaaaasssia
i jeszcze mam tutaj 10 torebek tonę w tym wszystkim cały pokój zawalony nie wiem co ubrać jak jechać i wogóle nie wiem nic :(:(:( powiedzcie Waszym zdaniem może coś z tego być?? Wiem, że dzisiaj jest dopiero wtorek i przeżyam jak mrówka okres ale ja naprawdę jestem chora na jego punkcie miałam faceta rok i nie przespałam się z nim myśląc, że może jeśli kiedyś będę z M. to one pewnie ucieszy się, że jestem dziewicą naprawdę źle ze mną ;(

nie chcę być złym prorokiem ale skoro tyle czasu nie zwrócił na Cb uwagi.. chociaż może te ubrania, kok zrobią na nim wrażanie spróbuj motać :):)

nie chcę być złym prorokiem ale skoro tyle czasu nie zwrócił na Cb uwagi.. chociaż może te ubrania, kok zrobią na nim wrażanie spróbuj motać :):)

Gość masterrrrrrrrrr
z meskiego punktu widzenia podstawowa rada! daruj sobie wszystkie udziwnione koki bo wygladacie w tym poprostu groteskowo a nic tak nie dodaje kobiecosci jak rozpuszczone wlosy

Gość Esma500
na co , na sobote ? hahahahahhahaahahahahah bój sie bój

Gość masterrrrrrrrrr
bardzo mi przykro jezeli zaburzylem wasz swiatopoglad ale naprawde koki nie dodaja wam uroku...;)

Gość dasfgdtyjj
a czemu może akurat... faktycznie masz fioła na jego punkcie

Gość Esma500
W NAIWNOŚC DZIEWCZYNY :)

Gość Gaudner
Ja tam koki lubię:D Chociaż nie każdej pasują...