Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babka temperamentna 26

Moj facet jest czasami jak baba !!

Polecane posty

to on jest tym ktory ciagle chce sie przytulac i calowac, jak cos jest nie tak on bardziej przezywa, jak powoem cos niemilego tez, czasai nawet potrafi plakac jak jestem mega wredna :p To on chce slubu i dzieci a nie ja i to on nie ja chce zeby mu pisac caluski na pozegnanie dziwne to wszystko :m

Gość arinna
dziwne -uczuciowsc to debilzm u plci obojga

Gość worek muchomorka
arianna, co Ty taka zła na wszystko jesteś?:P Ile ja bym dała, żeby mój facet chciał okazywać tyle czułości. Ciesz się, bo ja się muszę takich rzeczy domagać

Gość sxdcfvbnm,mnvbv
jak mialam takiego to rzygalam od nadmiaru slodkosci, to teraz mam takiego ktory daje tak malo z siebie ze az mnie czasami w sercu kluje i zastanawiam sie czy naprawde cos do mnie czuje

Gość lindsay z południa
ja mam podobnie, ale nie aż do porzygu słodki jest :P w sumie to miła równowaga pozostaje zachowana

Gość mam podobnie właśnie
Mój po kłótni chudnie,nic nie je. Często placze po kłótni. Psychicznie nie może jej znieść. Jak coś trzeba załatwic,nie umie. Muszę mu mówić o co ma pytać. To jest fajne jak sie ma odskocznie od chama zimnego ale na przyszłość to nie wiem. Brakuje mi w nim przyslowiowych jaj

Oszczędny w okazywaniu uczuć "cham",wylewny "baba"...a idźcie do czorta kobiety i zabierzcie ze sobą swoje wymagania...

JEDNO trzeba przyznac ze potrafi zalatwic sprawy i jaja ma ale czasami chce misie smiac z jego reakcji : o: :p al faceci w jego rodzinie tak maja, rozwody moze jeden w calych pokoleniach, facet z jednoa jak sie chajtnie to wiery jak pies i tylko obchodza 40i 60 rocznice slubow :p

Gość Ja również nie rozumiem
Ehhh kobiecie to się dogodzić nie da. Ten zbyt czuciowy i jest jak baba, tamten to cham i nawet nie wiem czy mnie kocha. Widziałem już temat gdzie jedna babka narzekała że jej facet chce na nią za często włazić i ma tego dość a kolejna pisze że ma 0 seksu i ma tego dość. Jedna pisze że ma lenia który nic nie robi i wszystko musi robić sama. Druga że jej robi wszystko sam i nie ma dla niej w ogóle czasu. Zdecydujcie się w końcu :P

Gość Czekajac na rozum
placzacy facet po klotni???? :D:D:D chyba bym zglupiala gdybym mojego zobaczyla jak roni slodkie lezki hehe

Gość vvv21vv
ha ha ha ja tez :p :p

czy ja narzekam? :p

Gość Czekajac na rozum
dlaczego autorka ma wykluczac zdrade? Moze tak samo zdradzic, tyle ze potem bedzie prosil o przebaczenie z tymi slodkimi lezkami w oczkach :)

Gość Czekajac na rozum
powiedz mu zeby lzy zostawil na zle czasy, gdy naprawde bedzie jakis problem lub tragedia....

Gość 'Barb'
Mój tez jest płaczkiem ,ale tyko wtedy jak ze mną się pokłóci resztę ma w dupie! Ogólnie to twardy typ:o Dziwny.......