Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ummm booop

zniechęciłam się i nie wiem czy iść w ogóle na rozmowę kwalifikacyjną

Polecane posty

Gość to i tak dobrze bo jak
czytałam , cieszy się , że iluś ludzi na moment miało nadzieję

wejdźcie tam może i wyraźcie swoją opinię żeby może laska zrozumiała że coś jest nie tak ... takie coś trzeba tępic

Gość cxz czxv x
"wejdźcie na topik Nie mogę znaleźc pracy tam laska chwali się że dała fikcyjne ogłoszenie pracy po to by sobie pooglądac cudze CV jak widac podłośc ludzka to nie tylko pracodawcy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3627574& start=5760" ja nigdy nie wysyłam cv jak podają adres na bezpłatnej domenie, bo kazdy sobie takiego maila może załozyć i wyłudzać dane Jak pracodawce nie stać na firmowy adres mailowy to ju coś jest podejrzane

Gość spoko loko
A jakie to są bezpłate domeny?

Gość cxz czxv x
no takie które kazdy moze założyć bezpłatnie przykładowo: @onet.pl @onet.eu @o2.pl @wp.pl itp.itd a firmowe np @nazwa firmy.pl

Gość ummm booop
ale bajki no co wy ogromna ilość pracodawców ma maila na bezpłatnej domenie i jest ok

Gość jukrak
rewq ale jesteś pełny nienawiści... Taki cwany jesteś ?? To proszę tęp nieuczciwe firmy które obiecują nie wiadomo co a na rozmowie nawet podstawy nie ma, co ? A tak idziesz na łatwiznę próbujesz wyładować się na mnie bo napisałam co zrobiłam. Idź poszukaj waleczny rycerzu nieuczciwych firm, nagrywaj na dyktafon, podawaj do Uwagi TVN. Jesteś zwykłym ignorantem, a nie prawym człowiekiem. Idiota.

" rewq ale jesteś pełny nienawiści... Taki cwany jesteś ?? " xxxxxxxxxxxxxxxx napisanie Tobie że jesteś nie fair to nienawiśc ????? to że oburza mnie twoje postępowanie to nie nawiśc ???? jesteś mi obojętna kobieto całkowicie bo cie nie znam więc jak mogę cię nienawidzic ? potępiam twój uczynek . A tłumaczenie się że firmy są nieuczciwe więc ty massz prawo byc nieuczciwa wobec innych bezrobotnych ...no wybacz ... skończyły ci się argumenty to mnie o nienawiśc posądzasz :D to TY tutaj postapiłaś źle a nie ja więc zejdź ze mnie dziewojo:D i daj kolejne ogłoszenie w necie może tym razem poproś o jakieś wpłaty oszustko :D i napisałem ci spadaj :-O a ty dalej do mnie nawijasz .... teraz możesz się podbudowac i napisac że jestem kretynem , debilem i co tam jeszcze chcesz ... :D

i na koniec : " Taki cwany jesteś ?? " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nie to ty jesteś cwana i nieuczciwa :D bez odbioru

Gość jaq
coś Wam napiszę. najpierw wymagania pracodawcy: - b. dobra znajomosc angielskiego - znajomość podstaw niemieckiego - znajomość pakietu office - znajomość photoshop - umiejetnosc pracy w zespole to jest skrócona lista oczekiwać pracodawcy (calej nie bede wklejac) oferują 1500 brutto, plus premia. z premia i nadgodzinami mozna zarobic max 1800. praca na magazynie, pakowania, roznoszenie paczek (do 15 kg) ja się pytam teraz - po co magazynier ma znac photoshopa? przerost formy nad treścia.

bo to nie będzie tylko praca na magazynie :D czytając między wierszami można wywnioskowac że będziesz od wszystkiego :D za te 1800 zł w sumie ...to jeszcze nie jest tak źle ..bo mogli dac 1300 zł :D ale fakt faktem .... jak się to czyta to nie wiadomo czy płakac czy śmiac się ..w sumie to ja już się tylko śmieję bo w tym kraju tylko to pozostało

Gość jaq
no własnie ale 1800 zl to premia i nadgodziny. a bez tego zostaje suche 1500 brutto. szkoda, bo na poczatku myślałam że będzie coś lepszego. nie mam nic do pracy na magazynie czy showroomie (też tam jest), ale jak nie wyrobię premii i nie zostane na nadgodzinach, to już nie jest kolorowo. ale jeszcze nie odrzucam tej propozycji.

1500 brutto to zdaje się teraz najniższa krajowa byc może tylko nęcą tymi premiami żeby oferta nie wyglądała tak beznadziejnie ... generalnie wymagania z kosmosu jak na taką kasę ..ale ktoś im się znajdzie ...pamiętajmy o kryzysie :D pracodawcy pamiętają i wiedzą że teraz mogą z nami robic co chcą

podobno niektóre panienki w monopolowym mają więcej niż tutaj proponują :D tak wieśc gminna niesie :classic_cool: generalnie to pewnie i niejedna sprzątaczka wyrobi więcej ... ale może się nie znam

Gość ummm booop
brak słów

Gość w biedronce więcej dają
podobno i w mc donalds

Gość siliiiiii
Takie informacje o pracy to ja bym radziła dzielić przez 2. O mojej firmie też pisano różne złe rzeczy i w sumie z tego co widzę to nie bezpodstawnie, ale jednak mi osobiście ta praca odpowiada. Ja kiedyś poszłam na szkolenie na telemarketera, w ciągu tygodnia z 12 osób zostało im 8. 2 osoby jeszcze zrezygnowały przed egzaminem w tym ja. Po jakimś niedługim czasie spotkałam jedną dziewczynę, która tam pracowała i powiedziała mi że z tamtej grupy to pracuje tylko 2 osoby, w tym o na. Przy podpisaniu umowy okazało się że ci co nie wyrabiają normy mają mieć obniżoną stawkę godzinową, ona akurat była jedną z tych co sobie najlepiej radzili na szkoleniach ale też nie wyrabiała normy, bo ciężko cokolwiek sprzedać.

Gość jaq
wiecie to wszystko jest śmiechu warte. Ja rozumiem gdybym nie miała doświadczenie, czy co, ale ja znam angielski, postawy niemieckiego, 3 lata doswiadczenia na stanowisku specjalisa ds. sprzedazy w korporacji.do tego znam specjalne programy (sap r3 np.) znam sie oprocz na handlu to i z grubsza na spedycji się znam.mam kursy porobione. szybko się ucze, jestem dyspozycyjna. i co? w tym chorym kraju zasługuje na max 9,38 brutto (czyli na najnisza krajową de facto). wyjechać nie mogę :( porażka!

bo masz za wysokie kwalifikacje :D w tym kraju nie miec wcale - źle miec jako takie - źle , miec wysokie - jeszcze gorzej generalnie nie wiadomo o co chodzi :classic_cool: ale pewnie o mocne plecy

Gość monika2325
jaq czy ta praca to przypadkiem ogłoszenie z infoludka pracownik sklepu internetowego?:P

Gość jaq
monika, tak. rewq- a mi się wydaje, że mam za niskie kwalifikacje :( Bynajmniej tak mnie pracodawcy w tym utwierdzają. Co znajdę fajnie ogłoszenie, myślę sobie- nadam się- to nikt się nie odzywa. Koniec marudzenia. Idę wysyłać CV ;)

to już Twoja ocena że masz za niskie ale jeśli ona jest podyktowana tylko tym że się nie odzywają to jesteś w błędzie..znam osoby których CV mogłoby zając kilka stron tak duże mają doświadczenie i to nie byle jakie bo na stanowiskach wysokich/odpowiedzialnych ...też nikt im nie odpowiada ... nie daj sobie wmówic że jesteś do niczego ... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx " Ja rozumiem gdybym nie miała doświadczenie, czy co, ale ja znam angielski, postawy niemieckiego, 3 lata doswiadczenia na stanowisku specjalisa ds. sprzedazy w korporacji.do tego znam specjalne programy (sap r3 np.) znam sie oprocz na handlu to i z grubsza na spedycji się znam.mam kursy porobione. " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx masz rację wiele ci dziecko brakuje a przede wszystkim mocnych plecków :D ... z tego co piszesz to nie masz wcale tak niskich kwalifikacji jak sądzisz ..wszystko zależy też od tego na co aplikujesz bo jak na prezesa to może byc za mało ...

Gość jaq
Aplikuje w większości na stanowisko: specjalista, pracownik, telemarketer (ostatnio) i tego typu podobne. Nie ma mowy o kierowniku, dyrektorze czy prezesie :D

:D looz żartowałem :-P bo co nam pozostało jak się nie pośmiac trochę nie masz słabego CV z tego co piszesz , pewnie żeś jeszcze przed 30-tką to tym bardziej nie jest źle ... po prostu tutaj ( w RP ) jest jak jest i nie bierz do siebie tego że nie dzwonią .. ja czasem wysyłałem na ogłoszenia gdzie miałem 100% spełnionych kryteriów w tym doswiadczenie i nie dzwonili ..może to było tylko budowanie bazy danych osobowych lub zwykła reklama firmy ..nie wiem .... a może moje CV gdzieś im zginęło , a może im się z buzi nie spodobałem bo mam zdjęcie w CV ? Dlaczego od razu myślisz że jesteś "słaba " ?

Gość monika2325
E dokładnie, ja już wysyłam od miesiąca i czasem naprawdę na fajne stanowiska gdzie mam spełnione wszystkie kryteria i głownie nikt nie dzwoni....no chyba ze telemarketing albo przedstawiciel handlowy...:(chyba trzeba będzie pomyśleć o swoim własnym biznesie bo jako telemarketing za 1000 brutto to sobie nie wyobrażam pracować...

Gość jaq
wiem, że żartowałaś, w sumie to tylko śmiech pozostał. Szczególnie jak czytam w ogłoszeniach wymagania a potem dowiaduje się jakie jest wynagrodzenie :D Może nie słaba, ale jednak podkopuje to moją wiarę w swoje umiejętności, niestety. monika a Ty jesteś też ze Szczecina?

"wiem, że żartowałaś" xxxxxxxx jestem facetem ..wciąż jeszcze ... a proponują mało kasy bo jest pełno chętnych ..przy niedoborze chętnych proponowali by więcej

Gość jaq
wybacz :) na poniedziałek mam 2 rozmowy. jedna do orange (rozmowy przychodzące) druga do platformy N. Coś się ruszyło w końcu.

jak rozmowy przychodzące to bierz tym bardziej jesli elastyczny grafik można łazic na popołudnia a przed południem jest czas szukac roboty i spotykac się z innymi pracodawcami na lepsze stanowiska ale : byc może będzie szkolenie i potrwa ono od kilku dni wzwyż i będzie pewnie za darmoche