Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalianka

pomocy jestes jakas nienormalna

Polecane posty

Dziewczyny ja nie wiem co ze mna jest, ale chyba szaleje. mam strasznie porabane hustawki nastroju, nagler wesola zaraz zla ze bynm wydlubala komus oko, i nafle znowu wesola. mam 20 lat i nie wiem co to moze byc, bo przed okresem zawsze tak szaleje ale teraz okres mam daleko i mi odboja. Chlopak sie denerwuje na mnie bo odwalam jakies maniany. Pomozcie co to moze byc?

Gość hgghghghgfh
jestes poyebana i tyle

Gość Esma500
IDZ SIE POHUSTAJ

Gość hubba bubba
to nie jest poradnia psychiatryczna

tak ani alkholiczns, a ludzie nawet z takimi problemami tu pisza wiec zamknij morde i jka nie chcesz to nie pomagaj

Gość hgghghghgfh
hustawki masz bo jestes poyebana dlugo mam ci tlumaczy? a przepraszam zapomnialam ze jestes przeciez POYEBANA wiec idz sie przespij i nie spamuj tutaj o swoich hustawkach bo nikogo to nie interesuje :O

morda w kubel jebaany imbeecylu. Bedse pisac o tym o czym chce, nie takie probolemy sa tu poruszane. To nie pisz i nir patrz na to

Gość dj cnvj vidfvid
borderline? takie cos to diagnozuje najblizsza poradnia zdrowia psychicznego

Gość oj, nie powiem :P
To może być milion schorzeń psychicznych albo drugi milion fizycznych (hormony, przemęczenie, nadmiar stresu etc.) Nikt Cię przez modem nie zdiagnozuje. Idź do lekarza pierwszego kontaktu.

natalianka przede wszystkim sie nie unoś i nie denerwuj nie ma sensu szarpać sobie nerwów na ludzi pozbawionych empatii i chcących sobie zrobić jaja z ludzkiego nieszczęścia. Powiedz mi najpierw czy ostatnio zdarzyło sie coś nowego albo traumatycznego w twoim życiu? albo w dzieciństwie ?

a wiesz to jest mysl, robulam jakies badania ale to dawno temu i wyszlo ze ok, a mi duzo osob powiedzialo ze mam powiekszona tarczyce jakas.

ej ale to dziwne jest, nie mozliwe zebym byla jakas wariatka.. nigdy nie bylam i nie mialam objawow dopiero terz niedawno cos mi odwalilo.

Musiałam nauczyć się z tym żyć, ale nie ukrywam, że na początku było trudno. Później, gdy zaczęłam brać tabletki, moje samopoczucie trochę się polepszyło. Jednak jeżeli ktoś mi znowu powie, że chora tarczyca to nie choroba, to mu przyłożę :)

heh wiesz z robie te badania na tarczyce i zobaczymy, jak bd wszystko ok to poprsotu jakos wpoje soboie do glowy, zebym sie ogarnela i moze cos sie poprawi. dzieki wielkie .;**