Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*She

współlokatorki chodzą w moich rzeczach...

Polecane posty

wiem, że to głupie zastanawiam się czy wogóle ktoś odpisze na ten temat ale... wydaję dużo kasy na ubrania, lubię dobrze wyglądać, dużo szperam w internecie, kupuję ciągle na allegro, w galeriach, na szmateksach też wyhaczam i w sumie to pracuję nad własnym stylem niestety... zaczęło się od tego, że pożyczyłam raz i dwie dziewczyny z mojego mieszkania po prostu nie mogą nacieszyć się moimi rzeczami najlepsze, że obie były zagranicą a ja nie umiem powiedzieć NIE :(:(:( chociaż bardzo chcę... ja odmawiam sobie imprezy żeby sobie coś kupić no po prostu lubię i tyle co tu więcej mówić a one zaczęły sobie brać już nawet bez pytania... mamy wspólną garderobę dlatego zaczęłam od zamówienia dużej szafy na allegro którą wstawię w pokoju ale może ktoś doradzi jak delikatnie powiedzieć że jednak co moje to moje....

Gość możliwe że cie rozumiem
zwróć im uwagę i nie pozwalaj

Gość .TTT
zacznij chodzić w ich rzeczach :D

nie podobają mi się ich rzeczy nie po to pracuję nad swoim stylem i ciężko zarabiam kasę na te rzeczy żeby chodzić w ich zwykłych swetrach :( po prostu to co zarobię wydaję na ubrania i mieszkanie stwierdziłam, że jeśli nie teraz się ubiorę to kiedy... powiedziałam jednej z koleżanek kiedy mówiła że uwielbia moją szafę że wolałabym nie pożyczać ubrań a ona, że ma to w dupie bo lubi tą torebkę, te spodnie itd... wszystko było niby w żartach ale czy naprawdę muszę być mega chamska żeby się odczepiły?? Nie chcę zgrzytów na mieszkaniu :(