Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opole87

hej mam pytanie odnosnie facebooka i zachowania niektorych ludzi tam

Polecane posty

Gość opole87

Zauwazylam, ze grono (rczej tych samych osob)spedza tam na prawde duzo czasu, zyje tym. Dodaja kawaly, udostepniaja linki. Pomyslalam, ze spoko, moze maja prace, gdzie sie nudza i w ten sposob wypelniaja sobie czas wolny. Ale jest cos wiecej, zauwazylam, ze kilka z tych osob na prawde zatracilo gdzies granice pomiedzy rzeczywistoscia, a swiatem wirtualnym. Chyba nie maja swiadomosci, albo wyobrazni. Dodaja np regularnie fotki, jak (np jeden facet w srednim wieku) jego zona lezy na lozku z rana przeciera oczy, a jego syn sie bawi czyms. Nastepnie chwali sie, ze zona zaszla w ciaze i zdjecie jej brzucha. Poza tym notorycznie udostepnia zdjecia sexownych mlodych kobiet, w neglizu. Wydaje mi sie to na maxa zenujace i przekroczeniem sfery dobrego smaku. Oczywiscie wiem, ze wystarczy usunac taka osobe z listy znajomych, jesli czuje sie zazenowana i nie chce znac wszystkich jego poczynan od rana do nocy. Zastanawiam sie tylko skad to sie bierze. Czy te osoby maja jakies kompleksy, czuja sie niedostrzegane, potrzebuja byc na sile w centrum uwagi ? Czy sa po prostu glupie? a wy macie takie osoby w znajomych ?

Gość aktndew
heheh ja znałam jednego takiego idiote, ciągle sie otagowywał wszędzie, że je, że sra... dość go miałam i wypierdoliłam bo ile można i co mnie to obchodzi, za jakąś gwiazdę się miał czy co

Gość bleeeeeh
mialam w znajomych kolege z klasy, okazalo sie geja, mialam dosc na glownej 1500000 obrazkow i zdjec gosci obmacujacych sie, jakis 'przystojniaczkow', kotkow, pieskow, obrazkow nutelli o.O itp, wyjebalam go z listy

Gość opole87
hm nie wiem czy oni sie uwazaja za gwiazdy wlasnie wydaje mi sie, ze sa totalnie samotni w zyciu i jedyne co im pozostalo to dodawanie postow na portalach publiczny w nadziei, ze ktos sie zatroszczy... to jedna z moich teorii, bardzo mnie to ciekawi

Po pierwsze nie mam konta na facebooku po drugie dobry smak i kafeteria :D. Po trzecie i ostatnie, ludzie pomimo ewolucji i tysiącleci cywilizowanego życia (pismo,mowa...) dalej pochodzą od małpy i to widać :D

Gość bleeeeeh
albo te jebane gry :|

Większośc osób, których posty mnie wkurzały wyrzuciłam ze znajomych, a kilka zablokowałam( jest opcja "nie subskrybuj" czy jakoś tak.

Gość opole87
no wiec, jestem absolutnym wyjatkiem na kafeterii ! jedna na milion :P

Gość Pytam o mieszkanie
Kolejna niedouczona, która pisze, że człowiek pochodzi od małpy, co za wstyd :o Nawet nie znasz teorii ewolucji...

Gość opole87
oni mnie tak nie wkurzaja generalnie olewam te osoby szukalam po prostu w necie artykulow na ten temat, majac nadzieje, ze ktos napisal cos na ten temat. Jakie sa przyczyny takich patologii... ;)

Jeśli już to niedouczony :classic_cool:. Zachowanie ludzi dobitnie pokazuje że są w prostej linii od małpy, ba niektóre osobniki są w rzeczywistości nieowłosionymi małpami.

Gość opole87
ale nic nie znalazlam