Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jot24

kiedy moge zrobic test i czy w ogóle jest sens

Polecane posty

Gość jot24

Witam, od kilkunastu msc staramy się o dziecko, ja ogólnie mam problem z pco, moje miesiączki nigdy nie były regularne, czasem co 30 czasem nawet co 50-60dni. Nie obserwowałam u siebie owulacji, w tym msc cos drgnęło, ból jajników, śluz płodny no i temperatura, przed owulka w tym msc przyznam szczerze nie mierzyłam tempki, ale w poprzednich temperatura utrzymywała sie na poziomie 36,4 - 36,5, w tym cyklu zaraz po tym kiedy zauważyłam sluz płodny tempka wynosiła 36,7 - 36,8 teraz po tygodniu czy półtora to już 37. Gdyby mój cykl wynosił 30 dni dostałabym okres pojutrze, ale w tym sęk że on nigdy nie był równy, kiedy mogę zrobić test?? Dodam że od czasu owulacji ciągle kuje i ciągnie mnie w podbrzuszu, od tygodnia bolą piersi, ale tak dziwnie, same sutki lub po bokach, poza tym nie zauważyłam chyba żadnych innych objawów, miałam dużo sluzu takiego białego dość wodnistego, ale on zniknął. Może ktoś wytrwa i to przeczyta, jestem w kropce z tym testem. Boje się też się zawieść kolejny raz

Gość jot24
nikt mi nie odpowie?

Gość moniaaa3121989999
radze zrobic test. ja tez jestem posiadaczką PCO od dwoch miesiecy biore metformax. jestem 4 dni przed okresem ale nie moglam sie doczekac czy dostane to zrobilam dzis tes i co wyszlo dwie kreski tylko jedna slabsza. wlasnie wrocilam z laboratorium oddac krew na beta hcg o 16 wynik mam nadzieje ze bedzie pozytywny. wiec ty tez zrob test bo to roznie bywa. mnie tez od kilku dni bolalo na dole w brzuchu tak ciagnelo i jajniki do tego a do piersi sie dotknac nie moge

Gość jot24
jejku, jeśli beta potwierdzi ciąże to gratuluje :) i zazdroszczę, mnie te starania wykańczają psychicznie, tylko właśnie boje się żeby tego testu nie zrobić za wcześnie, znów się podłamie. Tak sobie myśle czy nie poczekać jeszcze kilku dni, cały czas czuje że mam dużo śluzu, ale nie jest on mleczny, raczej wodnisty. Piersi nie bolą tak strasznie, ale są twardsze, boje sie żeby to nie były objawy przed okresem:( chociaż z drugiej strony to trwa już ponad tydzień, nigdy tak wcześnie nie bolało przez @

Gość jot24
* przed @, literówka

Gość moniaaa3121989999
ja rozumiem ze sie boisz rozczarowania ja od dwoch lat tak mam. ale trzeba testowac bo inaczej sie nie dowiemy. ja juz bym chciala 16 i leciec po wynik a jak bedzie negatywny to tez wielkie rozczarowanie. ja tez sie zastanawialam czy robic dzis ten test 4 dni przed @ ale cos mnie podkusilo. i te okropnie bolace piersi. Ciebie tez bolą wiec nie ma na co czekac kup dzis test i jutro rano probuj bo najlepiej rano. i dawaj znac;) trzymam kciuki;)

Gość Perw mobilna
Dwa tygodnie po płodnym śluzie najwcześniej. 😴

Gość jot24
napewno jak sie czegoś dowiem dam znać, tak bardzo bym chciała :))