Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fermona

Miłość wbrew wszystkiemu i wszystkim? Krótko i na temat.

Polecane posty

Gość fermona

Kochani, mam problem. Zaczęło się od przyjaźni która przerodziła się w coś więcej. Ja wygadana, głośna, 170 cm o okrągłych kształtach- on spokojny, małomówny, 168cm (!), bardzo szczupły. Choć jesteśmy równolatkami, ale on wygląda na mojego młodszego brata i źle się z tym czuje. On jest we mnie wpatrzony ja w obrazek, co jest nawet zabawne dla osob postronnych. Wszyscy widzą jak wspaniale się dogadujemy, jak na siebie patrzymy i mówią mi, że mam dać sobie spokój bo do siebie nie pasujemy i nic z tego nie będzie. Co byście zrobiły na moim miejscu? Czy taki związek faktycznie nie ma szansy bytu?

Gość wiesz co???
Jaki problem? Kobieto masz szczęście, że spotkałaś miłość. Niech Cię nie oderwie od niej gadanie innych. Powodzenia :)

Gość Pewnie że warto sprubować
nawet się nie zastanawiaj :D. I powodzenia w związku.

Gość rsgherhyeryh
Głupie baby....

Gość ale ja chyba nie rozumiem
w czym problem? że jest o Ciebie o 2 cm niższy, szczuplejszy i młodziej wygląda? Jak się nie ma problemów w życiu to wymyśla się takie pierdołowate jak ten.

Gość baszarteg ;)
zwykly dymorfizm ,samica gópika też jest duzo wienksza od samca i nie narzekajom :)

Gość baszarteg ;)
tosamo wołki zborzowe :)

Gość beatrycze____________1985;)
znam wiele par, gdzie nie pasują do siebie wizualnie, ale za to świetnie się dogadują !! co ma wygląd do tego , skoro może to mężczyzna Twojego zycia? Nie rozumiem. Olej to co mowią !!!!

Gość baszarteg ;)
dokladnie,ostanio kolega do mnie z takim tekstem" uuuu jusz nie top modelki...?!" ( kretyn...w rzyciu pewnie gupików nie widział)

Gość baszarteg ;)
:)