rzesa88 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Słuchajcie dziewczyny. Tydz temu miałam miesiączkę, postanowiłam brać tabletki antykoncepcyjne Diana35 ale po tyg zrezygnowałam z nich ponieważ: -strasznie boli mnie brzuch, tak jakbym za chwilę miała dostać kolejnej miesiączki, -przytyłam, jedząc w zasadzie tak samo jak przed rozpocz. brania, -powiększyły mi się piersi o jakieś dwa rozmiary i boolą, -mam nieznośne humorki. A teraz pytanie. Czy te wszystkie objawy są spowodowane tymi tabletkami czy może.. jestem w ciąży... Dodam tylko że regularnie współżyję bez żadnego zabezpieczenia z moim narzeczonym. Udzielcie mi jakiejś podpowiedzi. Może któraś miała podobnie.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvv21vv Napisano Wrzesień 26, 2012 szczerze watpie zeby to byly tabsy po nich tak szybko nie ma ubocznych u mnie pojawily sie po 2 opakowaniu wiec zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njkbkhgkguk Napisano Wrzesień 26, 2012 zrób test a poza tym wdg mnie to najgorsze tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Ale czy to możliwe żeby ciąża? Chodzi o to że miesiączkę miałam bardzo bolesną, jak zawsze zresztą. Może trochę obfitszą ale pomyślałam, że to może od tych tablet, które zaczęłam brać od I dnia miesiączki. Miesiączka trwała cztery dni, minęła ale piersi nie przestały być bolesne. To samo tyczy się bólu brzucha. Dziś chyba z 10 razy oddawałam mocz. Może to dlatego że po tabletkach waga z powrotem wraca i do normy i ciało pozbywa się wody nagromadzonej przez tą antykoncepcję. Już sama nie wiem. Mój facet bardzo chce dzidziusia. Ale ja jakoś nie dopuszczam do siebie tego faktu, że mogłaby to być ciąża... Ale przecież miałam normalną miesiączkę, i jak co miesiąc zdychałam z bólu. Więc ciąża? Jest to możliwe?? Muszę jak najszybciej zrobić sobie test choć nie wierzę żeby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Wrzesień 27, 2012 Dobrze zrobiłaś, nie ma co marnować zdrowia. Tabletki powinny być dobrane najlepiej na podstawie badań. Ja w ogóle nie mogę brać, więc używam cyclotestu do npr. Powinnas zgłosić się do lekarza by lepiej dobrał ci tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Nie wiem czy to wynik brania tych tabletek czy ciąża. Dziś cały dzień mi niedobrze.Trzy dni temu odstawiłam tabsy w piersi nadal bolą-rwą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Ciekawie.. Wczoraj zrobiłam sobie test. Wyszedł ujemny. Czyli nie ma ciąży. Dziś dostałam krwawienia i źle się czuję... Może poroniłam. Nie wiem już. Facet namawia mnie żebym poszła do lekarza. Kurde może to przez te tabsy. Brak mi już sił. Chciałam sobie polepszyć to teraz jest jeszcze gorzej. Hormony całkowicie mi się rozregulowały.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakolczykowana 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 rzesa88 ja ci powiem tyle ze miałam tak samo po odstawieniu tabsów identyczne objawy ale ja miałam wstręt do jedzenia i pełno wyprysków ale wszystko to co ty. w ciąży nie jesteś i nie poroniłaś bo to normalne objawy po odstawieniu bo ja też tak miałam a w ciąży nie jestem. nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Dzięki kobieto. Czekałam na taką odpowiedz. Jestem przynajmniej pewna że tak się dzieje czasem po tych anty.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anija21 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Ale ja też czułam sie 5-7 dni nie za dobrze ale to normalne organizm musi się przyzwyczaić, a teraz jest wszystko ok i ich nawet nie zmieniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 Z przykrością muszę przyznać że czuję się coraz gorzej. Wczoraj dostałam "miesiączki" a przecież ponad tydz temu miałam. Nie wiem. Wszystkie objawy identyczne jak podczas menstruacji. Strasznie się czuję. Znów tablety przeciwbólowe poszły w ruch... :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach