Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ludzie doradźcie coś małemu, biednemu chłopcu!!!

Polecane posty

Dzisiaj dostałem 28 tysiący od męża swojej ciotki(siostry mojej matki). Dał mi 28 tysiący za to żebym zeznał przed sądem że ciotka źle się zajmuje swoimi córkami, oraz że babka i dziadek to dwaj psychopaci. Zgodziłem się. Jeszcze kilka dni temu pociągnąłem ciotke za włosy i włożyłem jej głowe do toalety. Co prawda z pomocą mojej matki, moja matka to suka ale ciotka ją okradła. Jeszcze moja matka wzieła czajnik z gorącą wodą i oparzyła dziadka.... w dodatku siostra ojca ostatnio zaprzyjaźniła się z babką... starą mojej starej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5202642 nieprawdopodobne a jednak :(

Poza tym już ja się ostatnio z ojcem pobiłem bo on tylko jeździ, zbiera złom i mnie chciał do złomu zabrać. Więc uderzyłem go w twarz a ten mi oddał. Więc uderzyłem go chodakiem matki w głowe. Poza tym kuzynke córke wujka ostatnio uderzyłem w twarz bo to jest taka mała zdzira, ojciec jej zgarnął swoją cześć od dziadków i jeszcze im mało. Więc zrobiłem to co powinienem. W końcu to ja wiode prym w tej rodzinie.

Jesteś jebnięty i zboczony zwyrodnialec. Mnie nie bzykanie interesuje tylko moje pieniądze.

Nie homo też nie jestem!!! Ale jestem aseksualny, druga sprawa jest taka iż jąder nie posiadam od 8 roku życia.

a może wróć do tematu. Będę za 10 minut, bo teraz idę do Myślenic do Gminy do opieki społecznej. Miałem dostać dzisiaj 280 złotych.