Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10t3d

brzuch w 11stym tyogdniu

Polecane posty

Gość 10t3d

Nie ma go i to mnie martwi, wizyta za trzy dni ale niepokoje się bo nie mam też objawów. Dzisiaj jest 10t3d a ja nawet nie czuje spuchniecia podbrzusza... mam 168 cm i 66 kg wagi...

Gość fhthvgft
11 t c to troche za wczesnie na brzuch a jesli chodzi o objawy to nie masz sie czym martwic ja tez przez cala ciaze nie mialam dolegliwosci ciazowych

Przeciez 10 tydzien to za wczesnie na brzuch! jakie spuchniecia podbrzusza..az sie smiac chce z takiej glupoty;)

fhthvgft Ona nie jest w 11tygodniu tylko 10 :P Bo w ciazy licza sie pelne skonczone tygodnie.. kazdy lekarz Wam to powie;)

Gość tala184
Ja mam Twoj wzrost i wage brzuszek wyskoczył mi dopiero w 26 tyg i to taki mały.. nie przejmuj sie nie wielkość brzucha i objawy świadczą o wielkości dziecka!!!!!!!!! nie chcesz chyba by wielką krową z rozstępami, ciesz sie tym ze jest jak jest!!!!!

też mam twoje wymiary i brzuszek pojawił się pod koniec 4 miesiąca - wtedy takie lekkie wybrzuszenie a od połowy 5 miesiąca miałam wrażenie, że z dnia na dzień jest coraz okrąglejszy. Teraz mam połowę 6 miesiąca i jest taki fajniutki, okrąglutki :) także jeszcze się doczekasz ;)

Gość heheheh:)
ja w 20 tyg, jak bylam na usg polowkowym i polozylam sie na lozku, to brzuchol byl plaski,tak ze wystawaly mi biodra:p Jak ja sie balam,ze z dzieckiem jest cos nie tak,a to , ze nie rosnie,a to ze malowodzie....co chwile cos innego wymyslalam:) A na usg normalne wymiary,dziecko wychodzilo nawet duze:) Jak w 32 tyg poszlam do dermatolog,bo mi jakas wysypka wyskoczyla,to pani dr powiedziala,ze nie moze mi nic przepisac, bo pewnie jeszcze 3 miesiace nie minely:D A ja do niej, ze to ostatni trymestr:) A brzuch wyskoczyl,taki naprawde duzy,ciazowy w ostatnim miesiacu,doslownie:) Dodam tylko,ze malu urodzil sie w 40 tyg i wazyl 4250:D wiec nie mam zielonego pojecia,jak wczesniej sie miescil:) Nie ma reguly:)

Gość heheheh:)
aaaa dodam,ze jestem raczej z tych szczuplych, przed ciaza wazylam 60kg,wzrost 175cm:)