Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @-@-@-@

schudnac:((((

Polecane posty

Gość @-@-@-@

waze 64 kg przy 165cm wzrostu, wiem ze to duzo i postanowilam zadbac o siebie, powoli zmieniam juz swja diete ale chcialabym sie dowiedziec jakie cwiczenia i jak czesto powinnam wykonywac zeby schudnac. czy najlepszy bedzie jakis aerobik w domu z plyta czy stepper czy basen?

Gość @-@-@-@
dziekuje:)

mozesz oddac mi pare kg;) ja przy wzroscie 164 waze 50 kg,i jakies 4 kg by mi sie przydaly;) Tak na powaznie to powodzonka;)

Powodzenia :) Ja jestem trzeci dzień na diecie, ale dopiero od listopada zacznę chodzić na siłownię. Żeby schudnąć najlepsze jest bieganie, ewentualnie rower lub orbitek.

Gość @-@-@-@
dzieki dziewczyny:) "ona126"nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze;/ ja przez wieleeee lat wazylam 55 kg ale kilka lat temu zaczelam biurowa siedzaca prace no i niestety za pozno sie zorientowalam jakie sa efekty:( postaram sie cos z tym zrobic ale pewnie bedzie ciezko

Gość trejjjsii
Ja tracę kilogramy tańcząc, zapisałam się na kur tańca, bardzo fajna szkoła w Krakowie - Ananday. Po 4 tygodniach straciłam 6 kg, więc jak coś to polecam

Gość Women-Collection_pl
ja własnie nie dawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeść. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiście zero słodyczy, cukru i innych takich. A dodatkowo kupiłam sobie jeszcze tabletki odchudzające. No i oczywiście dużo ruchu.