Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rekruter_Zewnętrzny

Oferta pracy: Opiekun/ka osób starszych w Niemczech

Polecane posty

Niezależny Rekruter Zewnętrzny firmy Promedica24 poszukuje osób chętnych do pracy na stanowisku: Opiekun/ka osób starszych Praca w Niemczech Wymagania: *doświadczenie w opiece nad osobami starszymi; *co najmniej komunikatywna znajomość języka niemieckiego (swobodna komunikacja z podopiecznym i jego rodziną) lub chęć do jego nauki; *gotowość do wyjazdu za granicę; *dobry stan zdrowia; *odpowiedzialność; *życzliwość, cierpliwość, empatia. Oferta: *atrakcyjne zarobki; *opłacanie składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne; *dodatkowe ubezpieczenie na terenie Niemiec; *pełna organizacja i pokrycie kosztów podrózy do i z Niemiec; *zakwaterowanie i wyżywienie w domu podopiecznego; *wsparcie w trakcie pobytu w Niemczech i w Polsce Proszę o przesyłanie CV na adres: anna_k4@o2.pl W treści maila proszę o krótki opis obowiązków wykonywanych dotychczas podczas opieki nad osobami starszymi.

Gość cv naskcnk
do opieki nad staruchami trzeba doswiadczenia :O żal.pl

Gość cv moje - proszę o pracę
obowiązki które wykonywałam do tej pory w opiece nad starszymi to między innymi: -podcieranie sraki papierem toaletowym -mycie i pudrowanie kloaki starców -zmiana majtasów oraz ich pranie i z powrotem zakładanie na dupska -zmiana basenów spod tyłka oraz ich opróżnianie -szykowanie żarcia i karmienie smoczkiem -pojenie butelką z dozownikiem -pranie osranej pościeli oraz jej krochmalenie i prasowanie nadam się?

Gość ramtamtammm
czy sie nadajesz?? Nie wiem, ale czas szybko mija i niedługo tobie dupsko beda podcierac...

Gość wewerreer
czy ci ludzie nie mają swoich dzieci, że ktoś obcy musi im tyłki podcierac?

Gość do ramtamatam
to nie do ciebie było pytanie więc sie nie wpierdalaj

Gość ex rekruterka
cv moje - proszę o pracę pracowałam kiedyś jako rekruterka i o ile Twoje kwalifikacje są zayebiste, o tyle ze względu na podejście nikt Cie nie przyjmie. Starsi ludzie wymagają cierpliwości i empatii, Tobie jej brak. pozdro