Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

czy aborcja bedzie legalna?

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,W-sejmie-projekt-Ruchu-Palikota-liberalizujacy-przepisy-aborcyjne,wid,14959662,wiadomosc.html ja bym chciała, to moje ciało więc decyzja powinna też być moja

Gość gangnamstyle PSY
powinna byc legalna, bo to indywidualna sprawa czy ktos chce rodzic czy nie. Tak samo jak eutanazja. Nie mialam w zyciu ani z jednym ani z drugim do czynienia ale jestem za. Lekarze robia zabiegi za tysiace zl w piwnicznych warunkach, czy nie lepiej zeby robili taki zabieg legalnie w miejscu do tego przystosowanym ze sztabem ludzi do pomocy. Niestety kosciol katolicki ma zbyt duzy wplyw na polityke

Gość gangnamstyle PSY
swoja droga, jedyne co moge u palikota poprzec xd

Gość kejbfbzeigiu123456
ciza to m.in dzielenie sie z kims swim cialem. Dlaczego kobieta jest zmuszona do dzieleniasie swoim cialem z dzieckiem podczas ciazy, a gdy np dziecko jest choez i potrzebuje szpiku lub nerki to wtedy matka tego dziecka juz nie jest zmuszona dodzielenia sie i moze powiedziec nie. To jest takie 'przymusowe dzielenie sie cialem' I teraz wyobrazmy sobie sytuacje ze przychodzisz odwiedzic w szpitalu choro babcie i nagle podbiega pielegniarka z ostrego i pyta sie czy masz dwie nerki. Ty jej odpowiadasz ze tak i mowisz grupe krw itp a ona wtedy do Ciebie ze musisz oddac jedna takiemu kolesiowi bo on potzrebuje. I zaraz klada Cb na stol i tna i juz do konca zycia bedziesz zyl bez tej nerki i odczuwal tego skutki. To jest niczym niechciana ciaza. Ja usunelam i nie zaluje.

Gość .d.anp
W polsce będzie legalna ale za jakieś 30 lat :D

Gość wrednamalpa26
e to mnie już nie będzie interesowało będę za stara :D

Gość uebfnfnziuebfiubzefiubvsd vjzb
a po co w polsce jak w niemczech nawet z kosztami dojazdu jest taniej a polscy lekarze w porownaniu z tymi z niemiec to sa szuje bez kultury osobistej.