Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajjjja82

Tętniak mózgu - czy mam prawo się niepokoić?

Polecane posty

Gość Kajjjja82

Od 4 dni boli mnie głowa, właściwie to takie wrązenie jakby ktoś dociskał palec do kości, jest to ból punktowy, promieniujący czasem na prawą stronę, nachodzi falami, kilka sekund przerwy na 2 sek usisku, w skali od 1 do 10 określiłabym ten ból na może 2, im więcej o nim myślę tym jest wyraźniejszy, jak zapomnę to tak jakby wcale nie bolało. w międzyczasie odczuwam jeszcze dolegliwość ze strony kręgosłupa odcinka lędźwiowego, boli mnie nieznamcznie promieniując do pośladka. nie mam nadciśnienia, zawrotów głowy, mdłości, tylko niepokoi mnie, ze ten ucisk trwa już kilka dni, wcześniej nigdy coś takiego mi się nie zdarzało. chciałam się zarejestrować do lekarza, ale po pierwsze muszę czekać na wizytę, po drugie to czy z takim lekkiem bólem warto panikować. przestraszyłam się tętniaka ale nie wiem czy mam ku temu w ogóle powody, w rodzinie też nie zarejestrowałam przypadków tej choroby. uprawiam trochę sport i przy wysiłku również ten ból jest w tle lub w ogóle go nie czuję, ale przy tętniaku aktywność fizyczna jest wykluczona...proszę o poradę kogoś kto zna ten temat choć trochę, czy bać się tętniaka?

Gość Kajjjja82
dodam jeszcze, że dziś zaczęło mnie pobolewać gardło, czy możliwe by ból był od tego na kilka dni wcześniej?