Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose18

Matura z wosu

Polecane posty

Gość rose18

Witam! Mam takie pytanie, gdyż pewnie większośc z Was jest tutaj już po maturze. Mam watpliwości jaki przedmiot dodatkowy wybrać na maturze: historie czy wos. No i własnie tu tkwi problem. Czy w ciągu 5 miesięcy od grudnia do maja jestem w stanie przygotować sie do matury z wosu i ogarnac to wszystko? Moja wiedza nie jest z tego przedmiotu zbyt duza, miałam jedna godz. wosu tygodniowo, do tego nauczyciel nie był zbyt wymagajacy, oceny glownie otrzymywalismy robiac prezentacje, wiec czy w ciagu tych 5 miesiecy mozna przygotowac sie do matury i zdac ja na ok. 70 %? Mowie o poziomie rozszerzonym

Gość ja sie w ogóle nie
przygotowywałam i zdałam bez problemu ;)

moja droga ja do matury z wosu przygotowałam się 2 dni przed egzaminem czytajac co podrecznik wosu i i przegladajac kafe jednoczenie:P wos jest prosty historia o wiele trudniejsza. do podstawyy z wosu musisz miec podstawową wiedze i ogarniac co nieco ludzi ze swiata polityki. zdasz z palcem w dupie:P tylko pytanie po jaka cholere ci ten wos?

Gość ..piggy
moja kolezanka zdawala z wosu i zaczela sie uczyc w marcu jak wyprowadziala sie z internatu bo w nim sie nie dalo i zdala na 80%.. jak sie chce to wszystko moznaa :)

Gość rose18
oj, poziom podstawowy nie rozszerzony, pomyłka przepraszam. To chyba tym bardziej nie bedzie problemu

Wos jest ciekawy z Życia wzięte fajnie się czyta wybierz WOS Przyda ci się ta wiedza do egzaminu np: na Politologie:)