Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompletnie nie wiem co kupic

W co sie ubierac tej jesieni??? Porady?

Polecane posty

Gość ależ ty wyglądasz
o matko ale mało, ja jak zaczynałam nową pracę w innej firmie to miałam na początek 1500zł brutto plus dodatki co miesiąc w wysokości 250zł miesięcznie teraz mam nadal 1500zł brutto ale dodatku 530zł netto. tak się walczy o swoję, a w styczniu mają być znowu podwyżki..super..

koloeżanko ale ja tu mówie o podstawie, o premiach to już nawet nie wspominam. wiesz ile bede miala od października do stycznia? po 2 tysiaki. i co ty na to?

Gość ależ ty wyglądasz
do tego od czasu do czasu premie uznaniowe czasem nawet nie wiem za co ale jak jest na koncie i na kwitku to chyba należało sie do tego ekwiwalent za pranie i częściowy zwrot kosztów dojazdu ...choć mam tylko 3 km mam płacone za km drogi do pracy i choć jak ciepło jeżdże sobie rowerkiem to tak mi za to zapłacą.

Gość ależ ty wyglądasz
ale co z tego ze 2 razy tyle będziesz mieć jak pisałaś ze przez kilka miesięcy miałaś słaby utarg i mniej niż najniższą... a ja nie martwię się czy tym razem znów najniżej...co miesiąc na koncie mam ponad 1750zł ..takze sobie podlicz kto wyjdzie lepiej.. a na święta coś dostajecie...czy też nic.

Gość ależ ty wyglądasz
a ile dni w tyg pracujesz ja 5 dni po 8 h i jak nie mam planów na sobotę to idę do pracy i do kieszeni lądują setunie jeżeli wiesz o czym mówię. a 2 takie soboty i 2 tys mam..

Gość ależ ty wyglądasz
a ile tych ciuchiów ..ja dostaję premię świąteczną 400zł plus paczkę świąteczną, w ty jest tak: -słodycze duży kosz -dobre wino - 2 dobre kawy - 2 dobre herbaty. i jeszcze poczęstunek wigilijny. do tego w sezonie impreza zakładowa dla 2 osób bądź pieniążki 300zł. i co roku podwyżka

Gość ależ ty wyglądasz
ale nie da się ukryć że i tak jesteś biedna, pracować 6 dni w tyg za takie grosze... więc dla ciebie propozycja mniej więcej klasy kobieto i się nie ośmieszaj ze swoimi wywodami na temat o których nie masz pojęcia. pół roku jedziesz na najniższej przy 6 dniach pracy poten nagle 2-3 miesięce zrabiasz więcej i robisz z siebie damę. jakie ty masz wykształcenie ze tyle czasu siedzisz w takim bagnie zamiast szukać lepiej płatnej pracy. bo obecna masz bez żadnych perspektyw na przyszłośc. realia dziewczynko,realia... tak wogóle ile ty masz lat 20.

kochaniutka, żeby nie było to wykształcenie mam maturalne. to raz, a dwa to nie pół roku jade na najniższej tylko 5 lat, a to jest różnica. Jestem bogata. Zazdrość cię zżera panienko, bo ty nie możesz sobie pozwolić na skórę a ja mogię. I tyle w temacie. a tera żegnam, bo bogaci muszą się wyspać i laska la wista bejbe.

Gość ależ ty wyglądasz
maturalne ogólne po liceum? ja mam maturalne techniczne... i dziewczyna naucz się czytac. nie wspomniałam ze pracujesz tam pół roku a że taki masz system ze pół roku na najniższej kilkamiesięcy dobrego utargu i dalej pół roku biedy. a pisząc tobie ze tyle już tam pracujesz i dalej tam tkwisz samo przez myśl się przemawia że chodziło o kilku letni staż tam pracy.. chyba czytania ze zrozumieniem cię nie nauczono dziewczynka. i nie zazdroszczę ci bo czego? masz mieszkanie? samochód? ja dziewczynką już panienką nie jestem mam 28 lat 2 małych dzieci i męża który mógłby nas utrzymac bez mojej pensji. także skóry zazdrościć ci nie będe bo moge mieć więcej, ale po co dla szpanu . wole zainwestować w przyszłość dzieci czy wakacje. ty wydajesz się pustą i głupią lalą, co w głowie tylko ciuszki, kosmetyki i szaleństwa i za grosz trącisz od dorosłości.

Gość ależ ty wyglądasz
śpij śpij,tylko chociaż raz prześpij się z myślami aby w końcu wydorośleć.

uuu burżuju POZAZDROŚCIC, na kasiute poleciałaś co? sama z patologi sie wywozisz i znalazłaś se frajerka co Cię będzie utrzymywał, no i dobrze inaczej byś dalej biede klepała. A co do mojego majątku to nie dość, że mam mieszkanie, do tego jeszcze 2 domy, 3 działki i samochód. Co znowu zatklało kakało? czy bęziesz próbowała mnie cxzymś przebić? Ps. i tak dla twojej informacji, reszta nnie musi wiedzieć tempaczko, to ja się zgrywam z moich zarobków, bo jak debilklo można się cieszyć, że zarabia się tysiąc czy dwa tysiące złotych? co to są za pieniądze? na papier toaletowy ledwo starcza. Ale skoro ty masz za to luksusy to powodzenia hahah ps. maturalne po liceum, bo do technikum same nieuki i dziecioroby chodzo- biedaki, alkoholicy- krótko mówiąc patologia.

Gość Kompletnie nie wiem co kupicc
Witam ponownie Drogie PANIE :D Widze ze temat poszedl... w strone zarobkow. Sorry, nie interesuje mnie ile macie, ile zarabiacie. Interesuja mnie ubrania, wiec do tego powrocimy. A wiec, czyli co stawiamy na pierwszym miejscu??? Co do dlugich swetrow mam m 165 i nie wygladam w takich po kolana dobrze.. .

Gość to ja drzoana
Tera skupmy sie na zarobkach, bo jak sie ni ma kasy, to ni ma ciuchow, to jest na pierwwszym miekjscu. potem skora, fura I komora I jestes picus glancus.

Gość kompletnie nie wiem co kupicc
Przykro mi Panno Dzoanno, ale nie interesuje mnie czy ktos ma zarobki czy ich nie ma. Interesuje mnie moje pytanie, i oczekuje na nie odpowiedz. Nie bede wnikac w cos co mnie nie obchodzi. A panna jak chce to niech zalozy swoj temat dotyczacy jak powyzej. Dziekuje skonczylam.:d

Gość to ja drzoana
Ja juz mialam takie tematy nie ejdne, ale nie chce mi sie ich kontynulowac, wole tutej