Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta_dziwna

ludzie mnie nienawidzą

Polecane posty

Gość ta_dziwna

już nie wiem co mam robić..:( ludzie uważają,że jestem dziwna. kogo poznam,od razu ode mnie ucieka. gdy poznaje nowych ludzi przez neta, gdy maja moje zdj i pisza ze mna,to jest spoko. i w sieci naprawde potrafia mnie polubiec. ale spotkanie w realu to zawsze koniec. poznałam niedawno przez neta chłopaka,mamy wspólnych znajomych. oczywiscie,gadal z nimi o mnie. powiedzieli,ze jestem dziwna. rodzina tez mnie nienawidzi. moje zycie nie ma sensu ...

Gość pogromca pustaków
widocznie masz male cycki my mezczyzni wysmiewamy takie pryszcze

Gość Esma600
znowu :(

Gość 0na0
To radzę Ci szukać chłopaka przez neta z innego rejonu, który nie byłby taki płytki żeby osądzać Cię przez pryzmat znajomych ;)

Gość 3r6yutyi
Widocznie mają powód żeby uciekać. 🖐️ A skoro uciekają wszyscy bez wyjątku to na pewno coś jest na rzeczy - to nie jest tak, że wszechświat się na Ciebie uwziął.

Gość ta_dziwna
właśnie ten chłopak napisał, że chce mnie najpierw poznać,a potem stwierdzić jaka jestem,a nie słuchać innych. problem w tym,że ja podobno naprawde jestem dziwna..napewno mnie nie polubi. jestem kiepską wersją. nie wierze,ze ktos mnie polubi,a co dopiero pokocha...

Gość Esma600
a ja nie chce narazie żadnego chłopaka poznawać :)

Gość pogromca pustaków
tak sobie tlumacz paszczurze:D

Gość ta_dziwna
gdyby nie szkoła, to bym z domu nie wychodziła. uczniowie ze starszych i młodszych klas mierza mnie wzrokiem,mam ochote sie zapasc. dodam,ze dbam o siebie, fajnie sie ubieram,ale mam pryszcze..jak daje puder,to sie swiece czasem,ale bez pudru zle to wyglada..m.in.przez to pewnie tez jestem ' dziwna '

Gość to media tak
haha na brak powodzenia nie moge narzekac... chyba ze faceci lubią paszczury :D

Gość ta_dziwna
nie musicie mnie uswiadamiac,wiem,ze jest ze mna cos nie tak,nie zwalam na nikogo winy. i te pryszcze dodaja mi uroku. ale zjechajcie mnie,prosze bardzo...takie zero nie zasluguje na nic.

Gość ta_dziwna
bez pryszczy o niebo lepiej wygladam. ogl na dyskotekach,ogniskach itp faceci przychodza,patrza sie... ale co z tego? i tak jestem dziwakiem..

Gość slowianski blondyn
co w twoim wygladzie/zachowaniu nie gra?

Gość niki12345678
jeżeli pryszcze są dla ciebie takim problemem to może po prostu wybierz się do dermatologa ?? albo do ginekologa po tabletki anty... wyrowna się poziom hormonow i cera też się poprawi , uśmiechnij się jutro bedzie lepszy dzień :D

Gość twoim problemem jest to że
masz bardzo niskie poczucie własnej wartości, nawet największe pasztety swiata są lubiane o ile szanują same siebie.

Gość 3rewer4rw
ja mam podobnie, doszłam w końcu będąc juz po 30, że mam zespół Aspergera, w sumie to przykre, wystarczy byc dziwnym, tzn nieco innym, nwet nie negatywnie,zeby wszyscy cię odrzucali. To podobno jakis prymitywny instynkt z epoki jaskiniowej: kiedys szybkie dostrzezenie ew. wroga w grupie- a kazdy inaczej się zachowujący to potencjalny podejrzany- decydowała o przezyciu.

Gość 3rewer4rw
?? albo do ginekologa po tabletki anty... wyrowna się poziom hormonow i cera też się poprawi , uśmiechnij się jutro bedzie lepszy dzień mi własnie tez tak niektórzy pierdolili, co za banały. ale problem niestety pozostaje, tez długo myślałam że lezy w moim wyglądzie, bo jetsem niska, itp, ale to nie to

Gość ta_dziwna
czasem czuję się pewniej jak twarz mi sie nie świeci i nie widać pryszczy. ale to nie to..są czasem takie dni (czasem ciag dni np przez tydzien),że nagle wszyscy są mili,przyjda, dadza buziaka, pogadaja i wgl. ale glownie szybkie czesc i uciekaja. mam cos w sobie co ich odstrasza. staram sie siebie polubic. ale nawet jak juz sobie to wmowie,to kolejna osoba uswiadamia mi,ze jestem beznadziejna. i znow problem powraca. dodam,ze jestem b.wrazliwa osoba :(

Gość ta_dziwna
nawet własny ojciec ma mnie za nikogo..zawsze to moja siostra naj. mlodszemu rodzenstwu mowi,zeby nie brali ze mnie przykladu,bo nie jestem nikim,technikum przeleci i skoncze na bruku. ciagle mi dowala, juz psychicznie tego nie wytrzymuje..

Gość ta_dziwna
17.

Gość ta_dziwna
co dzień, to gorszy..straciłam przyjaciółkę ...

Gość tak na pewno_____
i dla ciebie zaswieci slonce

Gość ta_dziwna
no nie wiem ...