Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadkndwdqwd

mój kochanek zaproponował mi trojkacik.. I sie lekko załamałam :(

Polecane posty

Gość sadkndwdqwd

Mysłałam ,ze on cos do mnie czuje bo ja do niego poczułam z czasem ,a tu dupa :(

Gość Jestes isiotko tylko
cipom do ruchania nikim wiecej i jeszcze ma cie za szmate skoro proponuje trojkata

Gość sadkndwdqwd
poza tym czuje ,ze .. on ma nie tylko mnie i swoja zone:( coz smutne ,ale pradziwe. nawet nie wiem ile ich jest , ale mam podejrzenia ,ze pare Chyba to zakoncze bo juz nie mam siły... zawaliłam przez niego ważne sprawy w pracy , szef jest na mnie wsciekły i o mało mnie nie wylał. Zaniedbałam znajomych ,rodzine... wszystko dla niego. I nagle do mnie dotarło ,ze nie ma sie o co starac :(

Gość sadkndwdqwd
mam gdzies komentarze ,ze jestem szmata wiec daruj sobie , ja sie za szmate nie uwazam ... Poprostu to miał byc seks bez zobowiazan , potem ja sie zauroczyłam ... ja nikogo nie zdradzam zeby było jasne jestem wolna

Gość Jestes isiotko tylko
seks bez zobowazan a zawsze wszytkie macie facetow za bydlakow a same nie lepsze :) Szamta szmata... kazda szmata siebie za taka nie uwaza a jednak nia jest :) pelno tu takich

Gość sadkndwdqwd
jeszcze jakos znosilam ta jego zone choc tez było ciezko... ale ja , zona i jeszcze inne? to juz za duzo dla mnie :(

Gość sadkndwdqwd
i jeszcze mial czelnosć byc zazdrosny ,ze jakis inny facet mnie podrywał :D załosne... To on ma miec harem ,a ja mam byc jego niewolnica wg niego ?

Gość Butelka wina
Jesteś szmata. Nie zaprzeczaj :) jesteś. Postaw się na miejscu jego żony -chciałabyś ? Pewnie nie. Jesteś szmata dla niego i dla nas. Jesteś dla niego tylko workiem na sperme i musisz się z tym pogodzić.tylko szmaty się za żonatyci biorą. Aż tak cię cipsko swedzialo?

Gość sadkndwdqwd
to sie przeliczył :) ja sobie na jego miejsce moge znalezc, wielu innych odrzucalam dla niego ,ale niech sie teraz buja . zaluje ,ze na jego oczach nie flirtowalam z innymi bo mialam okazje. ale glupia nie chcialam zeby sie poczul odrzucony :D

Gość Butelka wina
Jesteś tylko jedną z wielu

Gość sadkndwdqwd
Nie mam nic do jego zony , on mi sie podobal.. poza tym na poczatku to nawet nie wiedzialam ,ze jest zonaty zeby było smieszniej

Gość Butelka wina
Chciałabyś być jak ona zdradzaną? Pewnie nie. Rozumiem zdradę jak kochankowie się kochają. . A on cię nie kocha. Ma cie za zwykła szmate:) tyle. Dajesz mu dupy i tyle, jesteś jego trofeum jak te inne wszystkie. On po prostu kocha posiadać was szmat wiele. Jesteś prostytutka, ale darmową .

Gość Butelka wina
Chciałabyś być jak ona zdradzaną? Pewnie nie. Rozumiem zdradę jak kochankowie się kochają. . A on cię nie kocha. Ma cie za zwykła szmate:) tyle. Dajesz mu dupy i tyle, jesteś jego trofeum jak te inne wszystkie. On po prostu kocha posiadać was szmat wiele. Jesteś prostytutka, ale darmową .

Gość sadkndwdqwd
up

Gość Butelka wina
Nikt normalny nie ma ochoty gadać z takim ścierwem jak ty- co oczekujesz pocieszenia? Twój kochanek tylko ci pokazał twoje miejsce i znaczenie że jesteś szmata:) . Taka prawda.

Gość Butelka wina
Nikt normalny nie ma ochoty gadać z takim ścierwem jak ty- co oczekujesz pocieszenia? Twój kochanek tylko ci pokazał twoje miejsce i znaczenie że jesteś szmata:) . Taka prawda.

Gość sadkndwdqwd
jak nie masz nic do powiedzenia to spierdalaj ! nikt cie nie prosil zebys tu rzucal obegami

Gość sadkndwdqwd
a twoje smutki ,ze jestem szmata mnie gowno obchodzą naprawde wiec daruj sobie zbedny wysilek

Gość do butelka wina
a ty czego sie nacpales/nacpalas? rozumiem ze to jedyne miejsce gdzie sie mozesz powyżywac ale moze lepiej upust swojej niewykorzystanej energii seksualnej w innym miejscu,dziecinko

Gość sadkndwdqwd
A jego zony mi szkoda fakt... niby taka wykształcona i madra ,a nie podejrzewać go o nic i mu ufac... masakra jakas

Gość Butelka wina
O widzę następna dupodajka tania się znalazła

Ale butelka wina ma rację-bo kim jest taka kobieta jak nie szmatą?jesteś tylko dupeczką do spuszczania się przez żonatego gościa a skoro facet nie miał problemu z tym,żeby Ciebie przelecieć to myślisz,że jesteś taka wyjątkowa?taki facet pewnie mógłby chatę wytapetować gumkami po akcjach z takimi panienkami jak Ty.

Gość sadkndwdqwd
Byc moze... a niech sie pieprzy z kim chce w sumie :) ze mna juz nie bedzie

Gość sadkndwdqwd
A takiej laski jak ja z wygladu to predko nie znajdzie ;) bo taki cud to z niego nie jest prawde mowiac...

Gość eros z atlantydy
heh dzisiejsze kobiety są bezwstydne :D:D:D:D:D:D

Gość sadkndwdqwd
a faceci to cnotki jakies przepraszam? im wolno a kobiety to szmaty? :D ktore oni moga zdradzac? dobre sobie ..

Gość eros z atlantydy
A takiej laski jak ja z wygladu to predko nie znajdzie :D:D:D:D:D:D w dzisiejszych czasach jest mnóstwo atrakcyjnych ponętnych kobiet kochanie daj mi pół godziny a w każdym wiekszym mieście wyłapie Ci ładne kobiety :)