Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohunxx

Czy wy też tak robicie kobiety?

Polecane posty

Gość bohunxx

Moja dziewczyna odmawia sexu tekstem NIE RÓB NIE MYŁAM SIĘ !!!!!!!!!!! a wiem że się myła,,co to ma być za wytłumaczenie???????????

Gość hasdfgh
hahahh d takich tekstów nie słyszałem

Gość 2523523
Tak, mówię to, gdy np. dobiera się do mnie wieczorem, gdy jestem przed kąpielą. Musze być czysta, by pozwalać się dotykać między nogami. Inaczej to dla mnie nie do przyjęcia. Ale żeby kłamać, że sie nie myłam, gdy się myłam - to nie robiłam tak

Gość Bo ból głowy wyszedł
już z mody:-)

Gość Spermen
Nie moja tak nie robi i ostanio jestem wniebowzięty bo namówiłem ją żeby mi pozwoliła na spust na twarz :D

Gość Spermen
czyż świat nie jest piękny :)

Gość bohunxx
myła się np. po pracy o 16-tej Leżymy w łóżku o godz 21 i ma takie teksty!

Gość lubię zapach kobiety
Musze być czysta, Dlaczego ja zauważyłem że cipka ma specyficzny podniecający zapach jak nie jest myta tak ze 3-4 dni ❤️ lizałbym

Gość Spermen
bohunxx Spuść jej się do szpilek jak udaje coś tam i nie chce się kochać ale by była zdziwiona :D

Gość bohunxx
Nie czuje kobiecego zapachu od razu po myciu:(

ale dłużej to już przesada :D

Nie czuje kobiecego zapachu od razu po myciu To raczej nic dziwnego ale twoja kobieta jest niedoświadczona i nie wie że jej naturalny zapach z krocza wzmacnia erekcję i orgazm faceta....

Gość 2523523
"myła się np. po pracy o 16-tej Leżymy w łóżku o godz 21 i ma takie teksty!" Dla mnie te 5 godzin tez nie do przyjęcia. Też musiałabym się najpierw umyć, żeby pozwolić dotykać sobie cipkę. Widocznie Twoja laska jest podobna dop mnie. "Czysta i umyta" to znaczy TUŻ po umyciu, do max godziny. Przecież to oczywiste. Ja też nie obciągnę swojemu facetowi, jesli nie mył się pół dnia.

Gość Spermen
i nie wie że jej naturalny zapach z krocza wzmacnia erekcję i orgazm faceta.... To muszę spróbować jak to jest podniecające :) ja też mojej nie czuje :D jakby nie miała zapachu :D

Gość Spermen
Ja też nie obciągnę swojemu facetowi, jesli nie mył się pół dnia. :D:D:D dobrze że moja ma trochę wiedzy i nie jest taka śmieszna jak ty :D przecież w naszym klimacie umiarkowanym jak się umyjesz raz dzienie to wystarczy mycie się co godzinę jest co najmniej chore :D

Gość O i to jest temat
Ja też nie lubie swieżo umytej cipy!!! Czuc tylko płyn ochyda

Gość No a ja już myślałem że
jestem dziwny że podnieca mnie zapach cipki ale moja też od razu leci się podmyć choć jest czysta :D przed seksem

Gość katarzynnkaa
Nie wiem co jest przyjemnego w wylizywaniu zaschniętego moczu i kawałków mastki, która już zaczyna się zbierać. Zarówno u faceta jak i u kobiety. Ludzie którzy uprawiają seks oralny nieumyci są wstrętni.

Nie wiem co was tak wzmacnia? Mnie naturalny zapach kobiety z krocza którym przyciąga samców :) nie znasz się na biologi ?

Gość badylloo
"dobrze że moja ma trochę wiedzy i nie jest taka śmieszna jak ty " To raczej ona jest śmieszna, skoro ciumka niemytego kutasa. Wiesz, że innym facetom też obciągała niemyte pyty?

Gość totototo
Orgazm Barb i erekcja!

Ludzie którzy uprawiają seks oralny nieumyci są wstrętni. A co ty przerzucasz gnój czy co ? Mi wystarczy że umyje się raz dziennie i tak przecież będę czysty to nie strafa klimatu równikowego głąby

To jak kobieta ma okres bardziej powinno was kręcić jak psa do suki hehehe:-) Myć się trzeba:o

Gość hujuhuhu
Najlepsza taka cipcia z grzybiczka. Ta to dopiero pachnie az milo, no nie?

przecież jak ktoś jest czysty i pachnie to po co ma się myć ??? to nielogiczne ... a kobieta pozbywa się naturalnego zapachu którym wabi samca no ale to dla doświadczonych kobiet tak jak mówiłem a nie idiotek :D

Gość vvvvvvvvvvvvf
"Mi wystarczy że umyje się raz dziennie i tak przecież będę czysty to nie strafa klimatu równikowego głąby" Podejście buraka :D:D Ale śmierdzisz, tępaku! Twój niemyty kutas śmierdzi szczochami i specyficznycm potem! Niemyte cały dzień jaja śmierdzą, wyobraź to sobie. Współczuję Twojej kobiecie :O "No obciągaj, no nie leń się! Myłem się wczoraj wieczorem, więc jestem pachnący i świeży!"

Myć się trzeba Ale wy jesteście tępe :D a czy ja mówię że nie ? Mam się myć 30 razy dziennie ? skoro nie ma potrzeby raz dziennie wystarczy bym był czysty :D nie przerzucam gnoju tak jak wy imbecyle żeby się myć co godzinę :D

Gość ale jaja ...nie moge
:D:D:D:D no ale acet chyba ma rację przecież jak człowiek umył się to będzie czysty przez cały dzień :)

Gość katarzynnkaa
"Myłem się wczoraj, od tego czasu 7 razy szczałem, raz srałem, trochę się spociłem, ale co tam - obciągaj, gdyż mój naturalny odór niemytych jaj cie uwiedzie!"