Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tu tylko w malej sprawie

Pierscionek zareczynowy prosto z Milanu prosba o opinie

Polecane posty

Gość Ja tu tylko w malej sprawie

Witam drogie Panie, oraz ewentualnie zagladajacych tu Panow. Planuje wkrotce sie oswiadczyc, na chwile obecna szukam pierscionka rownie wyjatkowego co wybranka. Poki co poszukiwania ida roznym tokiem, natomiast spodobal mi sie taki oto model. http://i46.tinypic.com/e9w4zd.jpg Jako ze odbiega od ogolnie przyjetej opinii zwracam sie do Was z prosba o ocene czy ow pierscionek bedzie dobry na zareczyny . Co do technicznej strony to : rubin - barwa czerwono pomarnaczowa z Madagaskaru - 0,54 CT 6 brylantow 0.09 CT 18CT biale zloto istnieje jeszcze siostrzany pierscionek z brylantami 0.16 , glownym zamiast Rubina 0,20 CT i palladium proby 850, Dziekuje za wszelkie opinie i pozdrawiam :)

Gość SamaJa2
Piękny :) Ale upewnij się, że Twoja wybranka lubi taką "wystawną" biżuterię, bo np. ja wolałabym bardziej klasyczny.

Gość hgjhjhj
Moim zdaniem bardzo ładny :)

Gość ...piggy
ładny.. ale ja osobiscie wolalabym cos skromnego i z zoltego zlota ;)

Gość mi też się podobaaaa
ale...no właśnie na zaręczyny zdecydowanie klasyka klasyczny pierścionek z brylantem zawsze się spodoba, a ten mimo, żę śliczny jako zaręczynowy wg mnie nie bardzo mój mąż poszedł Twoim tokiem myślenia i też (niestety) dostałam niestandardowy pierścionek z rubinami i brylantem i szczerze powiedziawszy strasznie mi się nie podoba , bo spodziewałąm się klasyki, a tu takie coś (oczywiście mąż nie wie, że mi się on niepodoba, nie zrobiłabym mu takiej przykrości okazując swoje niezadowolenie, bo wiem, ze sie starał)

Gość prosto z,,,Mediolanu...?
jw

Gość bardzo mi sie podoba!
Sama marze o podobnym, rowniez biale zloto, tylko zamiast rubinu ametyst badz szafir, ale ten tez b. ladny.

Gość kalus5345
mnie się osobiście podoba, białe złoto jak najbardziej.tylko nie przepadam za kolorowymi kamieniami .... jak koleżanka powyżej musisz wiedzieć czy lubi delikatniejsze czy b. wystawną biżuterię itp

Gość SamaJa2
mi też się podobaaaa popieram

Gość wredniucha
jaka to wystawna biżuteria? półkaratowy rubin ledwo widać, o tych brylantowych okruchach nie wspomnę - sam pierścionek skromny i ładny

Gość SamaJa2
Ładniejszy jest

Z rubinem ciekawszy. Jesli nie jest taka nudziara, jak wiekszosc kafeterianek, ktore chcialyby najchetniej Jedyny od Kruka albo innego banala, to jej kup :P

Gość Carmelowa
Wow! Świetny! :)

Gość ja tu tylko ...
Dziekuje za szybka odpowiedz. Ciagle pozostaje dylmat czy z rubinem czy z brylantem, mysle ze czas przyniesie odpowiedz :)