nielubieuk 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=thux0yXaTcY&feature=plcp poraz kolejny koleś mnie wkurzył. kurde koleś nie gniłeś w biednym szeregowcu i nie żyłeś jak dziad. ja właśnie tak miałem w tej twojej zakichanej anglii. tu w polsce mi się akurat dobrze żyje a tam to żyłem jak szczur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usialalala 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 Zal..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 masz racje ten koleś to istny żal. wkurzają mnie tacy co żyją za granicą i plują na Polskę. niech sobie tam żyje w gównie ale niech nie obraża bo tu się dobrze żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luska z liverpoolu Napisano Wrzesień 27, 2012 ciebie zal chlopcze. Gdyby tak dobrze ci sie zylo w Polsce nie plulbys jadem na UK i tych co tam mieszkaja. A tak widocznie cos jest na rzeczy skoro dzien w dzien wymyslasz zalosne topiki jakie to UK jest be a Polska super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usialalala 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 mi nadal zal..... :D ale juz weselej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Wrzesień 27, 2012 ty wez w koncu z tymi tematami idz na inny dzial bo my tu wszyscy emigranci, ktorym sie ta polska tak bardzo jak tobie nie podobala, dziwne szukac wsrod nas zrozumienia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dj_paul_galka Napisano Wrzesień 28, 2012 ten koles z filmu to niezly zmuleniec - mieszka w bradford siedlisko ciapatych , zona nie pracuje , mieszkaja w counil homie , ciagna benefity trojka dzieci a w ich lazience nawet bym sie nie chcial zesrac.... nielubieuk jestem z Toba - wracam do Polski za pare miesiecy z uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 dzięki dj_paul_galka że się ze mną zgadzasz. wracaj wracaj, cóż w polsce różowo i idealnie nie ma ale czy jest takie miejsce na pewno jeśli liczysz kasę a w polsce miałeś 1000-1200 to ci anglia lepiej wyjdzie ale tylko wtedy jak już masz troche lepsze zarobki to lepiej u siebie być. a skąd masz info na temat tego kolesia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość la dame aux camelias Napisano Wrzesień 29, 2012 co by nie mowic ten czlowiek mnie odrzuca na kilometr... niestrawne te jego madrzenie sie na youtubie ... A inna sprawa,Plenerowa Zona,ze ja osobiscie Anglie lubie,co nie znaczy,ze w Polsce mi sie nie podobalo... do nielubieuk-pisz jednak Polska-z duzej litery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki dziwolag ... Napisano Wrzesień 29, 2012 po jakich przezyciach "niestrawionych "musi byc on,zeby tak sie na you tube produkowac...Do psychologa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nielubieuk 0 Napisano Wrzesień 29, 2012 dzięki za zwrócenie uwagi. cóż niechcący napisałem Polska z małej litery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach