Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopiero po slubie wtf

Mój Niedostępny Chłopak.

Polecane posty

Tak chłopak, bo nie mogę go nazwać mężczyzną. Może tylko dlatego, że jestem sflustrowana. Wiem, że mogę znaleść tu całkiem niezłe porady. Opowiem trochę o nim. Jest bardzo nieśmiały, choć czasami ma bardzo erotyczne żarty. Wrażliwy i spokojny, bardzo wrażliwy. Został potwornie zraniony przez swoją ex. Może stąd mój problem. Kocham go a on mnie. Nie ma jednak z mojej strony żadnej iskry, bądź "motylków w brzuchu". Może po prostu z tego wyrosłam... Jednak spodziewałam się, że coś takiego jeszcze poczują. No cóż... Właśnie dlatego chcę pójść z nim do łóżka. Może tam zaskoczy. Może przestane myśleć o nim jak o przyjacielu. I oto mój problem... On nie chce uprawiać ze mną seksu! Tak przynajmniej czuję. Próbowałam różnych sztuczek ubraniowych, zaskoczeniowych i słownych. Na otwartą rozmowę nie mogę sobie pozwolić przez moją nieśmiałość i przez to ze boję się że bym go uraziła. Już wcześniej gdy zaczynałam temat po prostu sie zamykał bądź zaczynał mówić o czymś innym. Onieśmielona poraźką zrezygnowałam z rozmów. Może on ma jakiś problem? Tak podejrzewam. Jak go przekonać że jaki by nie był, czy dlugodystansowiec czy nie, czy duży czy nie - ja i tak chcę spróbować. Kilka razy popełniłam straszny błąd negując jego gry miłosne kiedy opowiadał o nich. Mam też więcej doświadczenia niż on, z kolei on miał tylko jedną partnerke. Dodam też, że nie może mieć on zastrzeżeń co do mojego wyglądu, więc jakikolwiek niesmak by nie czuł to nie przez mój wygląd. Proszę, pomóżcie mi go uwieść. Macie jakieś domysły z czym on się boryka??

Gość on jest pedałem
dlatego kobieta go skrzywdziła. Bo prawdziwy mężczyzna nie da się skrzywdzić kobiecie. To ON krzywdzi kobiety i dlatego jest prawdziwym mężczyzną

Dziwny problem to masz Ty;) Nie czujesz do niego nic oprócz przyjaźni, więc chcesz się z nim przespać, bo może wtedy poczujesz miłość :D dirtydiana.pl- sukienki, bielizna i wiele innych.

Kocham Go. Tylko nie ma tej iskry. Z jego strony jest. On ma jakiś uraz. Pytam jeszcze raz? Jak go uwieść? Sukienki, bielizna, perfumy... Wszystko to już wypróbowałam. Tylko problem w tym że nie doszło do sytuacji żebym mogła pokazać moją sexy bieliznę w całości... Rozmowa obawiam się że pogorszy sprawę i zamknie się w sobie.

Gość kolegastalin
widać co kobieta widzi w facecie duże jajo i czas dymania jeśli trochę ją natura obdarzyła "Proszę, pomóżcie mi go uwieść " WARZYWO

Całuje- krótko bardzo, jak by bał się że zaraz się podnieci... dotyka tylko czasami, po brzuszku czy po boczku, broń Boże po piersiach... Wczoraj jak leżeliśmy, przytulił się do moich piersi. W końcu jak się obudził to jakby na pożegnanie je pocałował. Dodam że nie mógł oderwać wzroku od mojego dekoltu. sfrustrowany, OK? Przepraszam za błąd, już wiem że kafe ma samych lingwistyków.

Gość El Thomas
Widać nie doszedł do siebie po nieudanym związku i nie jest gotowy na gry miłosne. Ja musiałem spalić jeden związek żeby w następnym żyć pełnią życia po katastrofalnym związku...ponad 2 lata dochodziłem do siebie... :( Daj mu czas bo jeśli on sam tego nie strawi to nic nie zrobisz...uraz is uraz.

Gość El Thomas
Co do wypowiedzi "on jest pedałem" to wg mojego skromnego zdania prawdziwy mężczyzna to dobry partner,ojciec, prawdziwe wsparcie a nie bydlak który krzywdzi kobiety...200% testosteronu nie jest receptą na prawdziwego mężczyzne.

Gość do El Thomasa
w tym kraju albo jest się macho, ma się 200% testosteronu i z kobietami robi się co się chce, albo jest się pedałem prawdziwym, ewentualnie hetero-pedałem

Gość a ubierasz sie jakos
specjalnie aby go zachecic? n. nosisz obcisłe skórzane spodnie?