Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saghfgkjh

Dlaczego przystojni faceci mają brzydkie kobiety?

Polecane posty

Gość Saghfgkjh

Idąc ulicą często widać bardzo przystojnego kolesia z jakąś brzydką kobietą. Najczęściej z nadwagą. Co oni w nich widzą?

Gość to co najważniejsze
jest niewidoczne dla oczu 😘

Gość dr xiao
moze być kilka przyczyn 1. Zaczęli być ze sobą, kiedy ona była jeszcze szczupła i ładna a potem sie roztyła jak tuczna świnia 2. Ci przystojni faceci byli już tak zdesperowani nie mogąc znaleźć normalnej, fajnej, poukładanej, mądrej dziewczyny, takiej, która była by ich drugą połówką i jednocześnie piękną kobietą po prostu obniżyli poprzeczkę i odnaleźli ją w gronie tych brzydszych. coś za coś, kvrwa mać.. 3. Była wpadka po pijaku na imprezie i zdecydowali się być ze sobą 4. Te brzydsze dziewczyny nie robiły z siebie królowych śniegu i pierwsze zagadały, uwiodły kobiecym czarem i wdziękiem, tą magią która potrafi ominąć urodę 5. Są zajebiste w łóżku..

Gość nie twoja sprawa
Dla ciebie brzydka a dla niego ladna. Kwestia gustu a o tym sie nie dyskutuje. Gdyby kazdy mial taki sam gust to by niektore nigdy nie wyszly za maz. Ja mam braci, ktorzy lubie wysokie kobiety i ich zony sa wyzsze od nich. Chociaz oni sa tez wysocy. Np, jeden ma 173 cm a zona 175, drugi ma az 190 cm ale jego zona ma 192, trzeci nie pamietam ale zona tez jest wyzsza. Ja jestem wysoka i tez lubie niskich mezczyzn. Ale moj maz jest okolo 10 cm wyzszy. Piszesz grube kobiety a wiesz, ze wielu mezczyzn lubi takie sobie pulchnijesze, zeby sie do nich przytulic. W sumie przyznam, ze jako kobieta tez nie lubie takich szkieletow i nigdy bym nie chciala byc jednym z nich :)

Gość nie twoja sprawa
a ten moj nick to nie do ciebie ale taki ogolnie mam :)

nie twoja sprawa a czemu lubisz niższych? bo wiesz ja np mam wlasnie ten 174 ale najchetniej mialbym kobietę z 180 :) od zawsze podobają mi się wysokie i szczupłe, ale zauważyłem że bardzo wiele z nich nie chce nizszego

Gość bo te najladniejsze
z reguly maja zepsuty charakter, wielkie ksiezniczki z wielkimi wymaganiami, strojace fochy.

Gość nie twoja sprawa
cocaine child , bardzo mi sei podobaja takie pary gdzie kobieta jest wyzsza. Chodzilam kiedys z takim okolo3 cm nizszy ale ja lubie wyskokie buciki wiec byla z nas super parka. Wiele par z Hollyowood to wlasnie wyzsze kobiety i jeszcze szpileczki :). Jesli ty masz 174 to jestes wysoki i mysle ze 180 cm kobieta to fajny wzrost.

Gość onawi
4. Te brzydsze dziewczyny nie robiły z siebie królowych śniegu i pierwsze zagadały, uwiodły kobiecym czarem i wdziękiem, tą magią która potrafi ominąć urodę 5. Są zaj**iste w łóżku. zgadzam sie z dwoma ostatnimi punktami......poza tym te brzydsze pewnie maj w sobie to "cos" ja osobiscie tez lubie brzydkich facetow tzn twarz bo reszta musi byc wysoki ,szczuply,krotkie wlosy itd tylko jak do tej pory sami niscy sie do mnie kleja ,nie wiem dlaczego tylko mmoj pierwszy chlopak byl wyzszy a reszta ex maz ,ex przyjaciel wszystko nizsze :O

Gość panienka z okienka :)
Dopiszę punkt. 6. Wspaniale gotują, powszechnie wiadomo, że przez żoładek do serca :classic_cool:

Gość ggfdfggjjjj
Podejrzewam ze autorce pomyliły się pojęcia tłustej z sexownymi kształtami ja mam wymiary 95/60/95 i nieraz od kobiet szkieletów bez cycek z plaskatym tyłkiem słyszałam ze jestem maciora a 95% facetów za mną. Szaleje

Gość ten ten
Chyba autorka nie umie zdefiniować pojęcia brzydkiej kobiety. To może powiem ja mezczyzna. Brzydka to taka która ma brzydka twarz, przypomina chlopa często, czasem po prostu wygląda jak no nie wiem co, ale nijak to najlepsze określenie. Sa chude wysokie, niby ladne niby nie, czasami poprsotu obleśne, krótkie wlosy, chude rachityczne ciała, obrzydlistwo. Mnie to zaskakuje bo to wlasnie takich kobiet najwięcej z wózkami z dziecmi. Ni ewiem co za faceci im je robili...ja bym uciekl z sypialni

Gość gość
bo jest taka zasada że z pięknej miski jeszcze nikt sie do syta nie najadł

Gość gość
Brzydka się nie "szanuje" i zagaduje a po ładnej spodziewałem się jednego, że się "szanuje" i trzeba ją adorować i robić z siebie idiotę a przy normalnej kobiecie można być sobą :D

Gość gość
Adorowanie kobiety to robienie z siebie idioty?ile ty masz lat.To wyraz tego,ze ci sie podoba,ze ja lubisz,ze jest dla ciebie ważna,ze cos do niej czujesz.A w odwrotna stronę-jak kobieta mówi,ze cos dla niej znaczysz,ze nie jestes jej obojętny,ze dobrze sie czuje w twoim towarzystwie,ze cie bardzo lubi to co robi z siebie idiotkę?To jest normalne zachowanie jeśli ludzie cos do siebie ciągnie.

Gość gość
Każdy ma własny gust.A o gustach się nie dyskutuje.A swoją drogą czasem te mniej ładne,mają lepiej poukładane w głowie,niż tępe plastiki.

Gość gość
Lepiej byc z otyłą brzydula bo jej nie trzeba adorować -masochizm,glupota,meka a w konsekwencji samobójstwo.Kompleks niedowartosciowania.

Gość gość
Adorowanie idiotek z wybujałą samooceną to sprowadzenie siebie do takiego właśnie poziomu. To wymaga szerszego patrzenia na świat, ale zakuty łeb tego nie musi pojmować. Normalna rozmowa z taka delikwentką jest irracjonalna i bardzo łatwo jest je podejść. Ale ty chvuja wiesz bo jesteś jedną z nich lub chciałabyś być.

Gość gość
Moj maz jest cholernie przystojny, ja calkiem zwyczajna, chociaz powodzenie tez mialam. Prawie 4 lata po slubie on wciaz uwaza, ze jestem jego losem wygranym na loterii. Dodam jeszcze, ze kiedys bylam grubsza, a on szalal za mna. Teraz jestem szczuplutka i on marzy o tym bym wrocila do poprzedniej wagi :)

Gość gość
Niewinem z jakimi kobietami miałeś do czynienia,.Ładne tez są fajne,mądre,wykształcone,zaradne tylko maja większe wymagania wobec faceta niż brzydsze.Jeśli facet jest powiedzmy ciekawy to nie ma problemu aby ladna poderwać,nie boi sie.Kobiety tez nie zawsze patrza na urodę faceta(te ładne).Ja osobiście nie chciałabym mieć przy sobie przystojnego faceta który jest leniem,nierobem,obibokiem,nigdy nie mozna na niego liczyć itd.Lepiej byc z mniej urodziwym ale za to przedsiębiorczym i zaradnym życiowo a nie utrzymywać playboya który ledwo na chleb zarobi i jeszcze mu trzeba dać.

Gość gość
Jedyny i głupi argument: Ty masz z byle kim do czynienia, ja to mam tak, srak i siak... i tu emanowanie swoją osobą, która zwykle jest nudna, przeciętna. Ludziom się w głowach poprzewracało a szczególnie tym niby ładniejszym z wymaganiami mam w dvpie takich pozorantów i gardzę wszelką głupotą.

Gość gość
I dobrze. Niech mają. Potem tymi ładniejszymi będa zajma się brzydale. Z tego co obserwuję to po 25 roku wiele ładnych dziewczyn bierze co popadnie. Zakolaki, kurduple, brzuchacze. Aż łapię się za głowe czasem.

Gość gość
bo boją się zdrady, myślą, że taka ich nie zdradzi a propos , chcesz mieć fajnego, idealnego faceta - dam Ci sposób, tylko stosuj rozsądnie -https://youtu.be/n199CBCmfGA - materializacja pragnień

Gość gość
po prostu ci przystojni mają kiepski gust, jeśli dla nich brzydka jest ładna :P i pewnie mają kompleksy jeśli nie wiedzą, że mogą mieć każdą :)