Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponchoo

15 latka i 19 latek

Polecane posty

Gość Ponchoo

Czy to nie za duża różnica? Czy taki związek może mieć przyszłość?

Gość Mario Bolucci
Różnica wieku nie jest duża, ale w tym wieku to przepaść emocjonalna - jedno kończy gimnazjum, a drugie szkołę średnią.

Gość Ponchoo
Dziewczyna jest dojrzała, o wiele bardziej od swoich rówieśniczek, powiem więcej ma jasno określone plany, interesuje się polityką i historią sztuki (a chyba mało która 15 latka interesuje sie polityka :)) Na pewno nie jest rozkapryszoną gówniarą.

Gość po pierwszeee
15 latka to jeszcze dziecko, obojetnie czym sie interesuje.

Gość Ponchoo
Czyli nie ma szans? A na dziecko nie wyglada i tak sie nie zachowuje.

Gość Ponchoo
Wspolzycie jest dozwolone od 15 r.z więc chyba nie takie dziecko :(

Gość po pierwszeee
a ty chcesz z nią współżyć??? nie no człowieku zdobądź sie na troche odpowiedzialności! Jesteś pewien że to ta na całe życie? jeśli nie to możesz jej zrobić dużą krzywdę, rozdziewiczając w tym wieku. Jeśli ci zależy na dziewczynie to pochodź z nią, poczekaj na nią parę lat, nie śpiesz się z seksem. Jesteście oboje gówniarzami, co będzie jak zrobicie dzieciaka?

Gość Ponchoo
Piszecie, że to dziecko ale ja nie potrafie dać sobie z nią spokoju, zakochałem się :(

Gość Ponchoo
Nie wyrządze jej krzywdy, pozatym jak można żałować straconego dziewictwa, błona to tylko kawałek skóry.

Gość Ponchoo
Jestem pewny ze to ta jedyna.

Gość po pierwszeee
Ale 15 lat to za wcześnie, niech się dziewczyna spokojnie pouczy, niech dojrzeje i zrozumie, czego sama chce. Nie masz prawa przyśpieszać tego procesu.

Gość yakrash
skoro masz takie zdanie na temat dziewictwa idioto to znajdź sobie dziwke a dziecku daj spokój,pedofil.

Gość Ponchoo
Ale nie potrafie dac sobie z nia spokoju, moze warto sprobowac, tylko co ludzie na to powiedzą..

Gość MalutkaMyszkaaaa
Ja z obecnym mężem jesteśmy ze sobą od kiedy miałam pietnaście lat. wtedy on miał 19.. nie widze problemu

Gość nie masz sie czym chwalić
bo to patologia

Gość Dmgamh
Zawsze mozna sprobowac. 15 latka to nie dziecko, tylko mloda kobieta. Moze to wlasnie milosc Twojego zycia, musisz sprobowac. Tylko uwazaj aby jej nie zranic, pamietaj, ze bedziesz jej pierwszym mezczyzna i nawet jak sie nie uda bedzie Cie pamietala i pewnie wspominala. Zycze powodzenia i duzo szczescia :)

Gość nie masz sie czym chwalić
młoda kobieta? Śmiech na sali,gówniara nie kobieta. Gimnazjalistki to kobiety? Widziałaś współczesne gimnazjalistki albo nawet licealistki? Nie ośmieszaj sie.

Gość Dmgamh
Nie wszystkie 15 latki to gowniary, 15 latka dopiero poznaje swiat, niektore 15 sa dojrzalsze od 18, choc jest to rzadkoscia. Osobiscie znam 15 latke podobna z opisu Autora, jest bardzo madra, ma wypracowane poglady, plany na przyszlosc, talent, okreslony cel w zyciu, nie jednego doroslego przewyzsza elokwencja, wiec nie generalizujmy. Nie kazda nastolatka = dzieciak.

Gość Dmgamh
Dodam jeszcze tylko, ze nie podoba mi sie podejscie autora w sprawie dziewictwa.

Gość Sweet....one :)
ja mialam 16 on 24 i jakos dalej sie to kula ;)

Gość Psotkaaa
Ja własnie jestem w takiej samej sytuacji, tyle ze ja mam 16 lat a moj luby 21 :) Sweet one, od jak dawna jestescie razem? Jak wam sie uklada? Mieliscie jakies nieprzyjemnosci ze strony innych ludzi?

Gość Sweet....one :)
jestesmy ze soba 18 lat, z bagazem kilku ciezkich chwil ale nadal razem wiec chyba sie da. ludzmi nigdy sie nie kierowalismy... cos tam gadali ale malo nas to obchodzilo, pare kryzysow za nami i tych malzenskich ale sie kochamy:)

Gość do sweet one
to wcześnie się puściłaś.

Gość Psotkaaa
W takim razie gratulacje :) Mam nadzieje, ze my tez kiedys bedziemy szczesliwym malzenstwem :)

Gość Ponchoo
Dmgamh Co Ci sie nie podoba? Wedlug mnie dziewictwa nie ma co zalowac tymbardziej jezeli robi sie to z osoba ktora sie kocha. Ja moge poczekac na nia 6-7 miesiecy i mozemy w miedzy czasie uprawiac petting. Tylko nie chce jej zepsuc zycia... Gdybysmy wpadli nie mialbym finansow na wychowanie dziecka (2 raz powtarzam 1 liceum). Z drugiej strony boje sie opinii pedofila bo nim na pewno nie jestem, a ukochana postrzegam jako kobiete, nie wyglada jak dziecko ani tak sie nie zachowuje.

Gość Ponchoo
Nikt nie byl w takiej sytuacji? Co myslicie o takich zwiazkach? Powienienem z nia byc?