Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu/\

Chce odejść, jak mu o tym powiedzieć by go nie zranić?

Polecane posty

Gość agu/\
No, mi też by się marzyło, żeby przytulił mnie ktoś kto miałby to coś i żeby to było z obydwóch stron. I myślę, że to chyba jednak trzeba poczuć od razu.

Gość peterrr1
słabo się starasz, zmień jego charakter to ci się spodoba. Mało teraz laski się starają.. więcej bryncza

Gość peterrr1
tylko mi nie piście że charakteru sie nie da zmienic, w 100% nie , ale w 80 tak na plus oczywiscie obu stron

Gość agu/\
peterrr1 To podpowiedz jako facet jak Ty byś to zrobił? Jeżeli ktoś jest w Twoim odczuciu taki jakiś bez ikry, bez inicjatywy, na wszystko się gadza, przytakuje, etc. No, to jak to zmienić?

Gość peterrr1
zależy jaki ty masz charakter, jak będziesz jak lew to podołasz, wyśmiewaj go że taki cukierek to zaboli i zrozumie że trzeba się zmieniać. Na mnie zadziałało i się zmieniłem przez laske. bo bylem pizdowaty i cukierkowaty

Gość peterrr1
ja też byłem jak ten twoj chłopak, zajemu mi to 2 lata ale da sie i teraz jest git. kobieta juz tez chciala mnie rzucic , ale nie poddala sie i walczyla

Gość peterrr1
ile macie lat?

Gość agu/\
peterrr1 Ja jestem jego odwrotnością wręcz. I wkurz mnie to, że ktoś może być aż tak do przesady uładzony i "grzeczny". Nie daj Boże, żeby się sprzeciwić drugiej stronie, bo wtedy może się na niego obrazi ktoś. Na razie muszę się pożegnać, odezwę się później.

Gość agu/\
Prawie 30.

słabo się starasz, zmień jego charakter to ci się spodoba." ja pierdole :O

Gość peterrr1
no pierdolic to kazdy potrafi, ale zrobic z kogos czlowieka juz nie

Gość Pallikot
A tak po prawdzie to zaproponować mu, żeby przyłożył ci z liścia parę razy, niech powymyśla ci od dzifek. Od razu nabierzesz apetytu na brutala. O to ci chodzi autorko ? Facet delikatny tkliwy, troszczy się by nic ci się nie stało. A ty chcesz Macho !!!! Ale jak dostaniesz Macho, to źle. Zatęsknisz za tym delikatnym, tkliwym. Za tym co poda rękę przy wejściu do autobusu. Sraty graty i tak dupa zawsze z tyłu.

Gość agu/\
Pallikot dlaczego miało by być z jednej skrajności w drugą? Ja nie mówię,że chciałabym brutala.To może Ty byś chciał taką, która "przyłożyłaby ci z liścia parę razy, niech powymyśla ci od kurev (o facetach też mówi się kurva to tak do Twojej widomości) . Od razu nabierzesz apetytu na brutalkę..Kobiety wbrew pozorom uprawiają różne sporty, walki itp. i mogą być silniejsze od facetów. Ale Tobie też pewnie nie o taką by chodziło. Dlaczego większość jest złośliwa i tak to właśnie odbiera? Ja szukam po prostu faceta, który by mnie zauroczył i do którego bym coś poczuła a szukam porady jak odejść od obecnego, do którego nic a nic nie czuję. Czy to tak trudno zrozumieć?

Gość agu/\
No i też nie chciałabym go skrzywdzić. To chyba dobrze o mnie świadczy?

Gość agu/\
Nikt nie poradzi?

Gość agu/\
Nikt nie poradzi?

Gość Naje..
To nie jest takie proste wbrew pozorom. Sama myślisz już prawie rok i nic nie możesz wymyślić.

Gość izka z kopustka
Jaka poznasz faceta macho to zrozumiesz co to facet delikatny !

Gość agu/\
Izka dlaczego tak mówisz? Nie chcę macho, chcę takiego, który będzie mnie pociągał i do którego coś poczuję. Każdy mówi o przejściu z jednej skrajności w drugą. Może tak miałaś. Ja chcę normalnie po prostu.

Gość gundekg
ten facet jest gejem, dlatego tak to wyglada:O:(

Gość agulka77
Trochę Ci się dziwię. Macie po (ok.) 30lat i rok czasu spędzasz z facetem, z którym tak naprawdę być nie chciałaś, bo Cię nie kręci, bo jest cukierowaty itd. itp. Jak to się w ogóle stało, że w rocznym związku nie widziałaś, mimo wszystko swojego, faceta nago?Nie uprawialiście seksu? Przez rok będąc w związku? :O

Gość hrabina czrna
jakaś dziwna jesteś,nie podoba ci się ale ciąg łaś w to dalej (co z nim za gruby,brzydki?) bez seksu rok w związku:) albo masz dziwne podejście albo jesteś idealną księżniczką!

Gość hitmen22
pewnie laska jest bardzo młoda a nie 30 bo gada takie bzdety jak dzieciaki co maja 14 lat hahaha

Gość sqerte
na bank dziewica, cnotka nie wydymka , i pewnie brzydka jak akumulator tylko ładować!!!!!

Gość agu/\
Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało ale mam powodzenie i dbam o siebie. Kurczę, nie rozumiecie mnie bo tak nie macie, nie mieliście. No nie pociąga mnie facet i już. Przyczyną jest pewnie to, iż myślę ciągle o tym, z którym byłam a nie mogę być bo raz , że jest zajęty, drugi że za daleko mieszka. Ciężko mi jak cholera. I najgorsze, że nie mogę nikomu o tym powiedzieć. Tylko nie osądzajcie mnie bo nie znacie mojej historii. Jak się w nim zadurzyłam to dopiero wtedy dowiedziałam się, ze jest żonaty. Myślałam, ze ten mnie wyleczy ale niestety. Dla mnie tragedia.

Gość hrabina czrna
ille dokladnie masz latek ? 15?

Gość agu/\
hrabina czrna Czemu jesteś taka złośliwa? Najpierw nazywasz mnie księżniczką a potem imputujesz mi, że może jeszcze nie dorosłam. A sama co masz w swoim nicku?

Gość hrabina czrna
chciałabym się dowiedzieć po prostu ile masz lat. Nie obrażaj sie od razu!

Gość hrabina czrna
chcesz sie wygadać to opisz swą historię, bo widzisz jak wszyscy odbieramy twą wypowiedź