Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedf4

Mojemu facetowi nie podoba się moja praca :/

Polecane posty

Gość wedf4

On studiuje zaocznie i pracuje, ja po maturze zdecydowałam, że zajmę się odnową starych mebli, trochę hand made(klosze na lampy, zasłony, poduszki itp), a on mi wyjeżdża z tekstem wczoraj żeby lepiej zajęła się czymś poważnym tj. poszła na studia bo 'zmarnuję' następny rok i wybrała jakieś bardziej kobiecie zajęcie bo on nie chce mieć dziewczyny, która zajmuje się pracą fizyczną :O zarabiam więcej od niego, lubię moją pracę, a on jeszcze narzeka i na siłę próbuje mnie zmienić :O

Gość bambaryłe
co za frajer, weź rzuc tego nieroba

Gość zazdrosci, wolalby zebys
byla nauczycielka albo pielegniarka za 1200zl i dzieki swojej gorszej pozycji byla bardziej kobieca, gdyz osobnik z kompleksami swoja rzekomą meskosc dojrzy dopiero, gdy kobieta bedzie na gorszej pozycji

Gość mam ochote na bielllll
glupi ;/ to moze niech znajdzie dziewczyne co tylko lezy i pachnie a on bedzie musial na nia pracowac... skoro robisz cos co lubisz i na tym zarabiasz to powinien sie cieszyc, a jak cos mu nie pasi to niech spieprza

Gość wedf4
wczoraj to chyba wszytko z niego wykipiało bo powiedział nawet, ze mu wstyd za to że nie studiuję i wstydzi się powiedzieć co robię :O

Gość mam ochote na bielllll
jak sie wstydzi to niech wymieni dziewczyne... tylko taka zeby ona sie go przypadkiem nie wstydzila

Gość wedf4
jeszcze ja chciałam z nim zamieszkać ale ze względu na to, że on mniej zarabia powiedział, że on nie chce być połowicznie na moim utrzymaniu :O Teraz to nie wiem, zajmuję się tym już ponad rok, a on dopiero teraz wyrzuca jakieś swoje żale :O Nigdy nie narzekał, dopiero teraz zaczął :O

no to typowa sprawa. nie chodzi o to co robisz. chodzi o to że nie studiujesz. przerabiałam to samo z moim byłym gdy poszlam na studia a on był po zawodówce. gdy byłam w LO zupełnie mi to nie preszkadzało. poszlam na studia i po pierwszym semestrze z nim zerwałam. wstyd mi było się przyznawac że on nawet średniego nie ma..

Gość wedf4
On studiuje ekonomię zaocznie i pracuje w jakiejś firmie, póki co na stanowisku 'przynieś, podaj, pozamiataj' :O Nie mając studiów od razu muszę uchodzić za kogoś gorszej kategorii?

Gość nie znosze pomaranczowego
I nie znosze facetow. Jak psow. Wybilabym jednego po drugim i wprowadzila partenogeneze.

Gość wedf4
Jestem przedsiębiorcza gdyz kiedyz prowadziłam agencję towarzyska , w której tez pracowałam osobiście

Gość niezależna i szczęśliwa
A co ma wykształcenie do wstydzenia się? Wstyd by było gdybyś była bezrobotną utrzymanką, która jedynie ładnie wygląda. Ja tam mam wykształcenie wyższe i absolutnie mi ludzie po zawodówce czy ze średnim nie przeszkadzają. Kulturą jest dogadywać się z każdym...Chłopaka takiego jak twój od razu rzuciłabym w cholerę, bo NIKT nie ma prawa decydować o twoim wykształceniu i zawodzie...Jak chce mieć wykształconą to niech ci głowy nie zawraca i znajdzie jakąś paniusię na studiach

Gość wedf4
W sumie to nawet na początku myślałam, żeby może jednak pójść zaocznie na wzornictwo ale teraz już nie czuję takiej potrzeby, zarabiam dobrze i nie mam czasu i chęci żeby tracić czas na takie pierdoły... Wiecie co? dopiero teraz widzę jaki on jest :O mnie powiedział, że będę zwykłym pracownikiem fizycznym, niczym nie różniącym się od magazynierki, a on to niby co? W życiu żadnej książki dla przyjemności nie przeczytał, do teatru nie chce ze mną chodzić, do kina możemy iść ale tylko na jakiś kasowy shit, który on wybiera :O No co za frajer :O

skoro tak postrzegasz swojego faceta to chyba już wiesz co zrobić :) poza tym studiuje się by mieć lepszą pracę a skoro ty masz taką w której dobrze zarabiasz i jeszcze sprawia ci to przyjemność to trzymaj się jej...a twój facet powinien być dumny że ma zaradną kobitę i tak jakby artystkę :)

Gość anna pamellla
nie przesadzajcie z tymi pielęgniarkami że tak źle zarabiają :/ ja pracuję w szpitali i w pogotowie i z 2 etatów mam ponad 5 tysi. Moja matka uczy w dwóch szkołach na wsi i ma dodatek wiejski i zarabia ponad 6 tysięcy :/

Gość wedf4
nie wiem, muszę to jeszcze przemyśleć, pogadać z nim o tym ale jak on nie zmieni zdania to z nami chyba koniec, chociaż szkoda tych 2lat :/

Gość o rany julek
kretyn do potegi. kopnij go w dupsko.

Gość mama dwóch dziewczynek
płytki tekst Twojego chłopaka być może świadczy o nim samym? nie chcę absolutnie go obrazić, ale nie podoba mi się takie podejście. Uważam, że masz prawo być dumna z siebie - znalazłaś sobie ciekawe, niebanalne zajęcie i potrafisz dobrze zarobić. Powinien Cię wspierać, może jakoś pomóc Ci rozszerzyć profil działalności, a nie odradzać. Skoro się tym zajęłaś widocznie takie zajęcie Ci odpowiada i nie sądzę, żebyś się zrealizowała na studiach tylko dlatego, że akurat tego oczekuje chłopak... Możesz oczywiście rozwijać się w kierunku swoich zainteresowań, ale To powinna być Twoja decyzja i nie wiem czy studia, może równie dobrze jakiś kurs, albo warsztat... to co Ciebie interesuje i się przyda. Niektórzy uważają się lepsi przez sam fakt chodzenia na uczelnię...