Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matias Zammer 83

10 dni i już jesteśmy parą.

Polecane posty

Gość Matias Zammer 83

Poznalem dziewczynę na sympati.pl . Najpierw rozmawialiśy kilka dni na gg a potem się spotkaliśmy.Było niespodziewanie miło ,aż mnie to zaskoczyło. Rozmawialiśmy ponad 4 godziny. Potem było kilka następnych spotkań,wspólny weekend ,długie rozmowy,całowanie, objęcia.Podczas jednej z ostatnich rozmów samo jakoś tak wyszło,że stwierdzilliśmy,że właściwie to już jesteśmy parą a ona jest moją dziewczyną .Wszystko w ciągu 10 dni .Miał ktos z was podobnie .Bo przyznam się ,że trochę się boję czy wszystko nie za szybko się dzieje między nami .

Gość kecajkowaty
za miesiąc ślub pewnie :P nie znacie się praktycznie dzieciaki

Gość Matias Zammer 83
No własnie nigdy tak nie mialem.Poprzednie zwiazki budowalem calymi tygodniami,powoli .Jak jakies dzieciaki hehe .No ale niektorzy chodza ze sobą po 4 czy 5 lat po czym sie rozstaja,poznaja nowa osobe i biora slub,zakladajac rodzine po kilku miesiacach. Chyba mam podobnie ale z jeszcze wieksza szybkoscią :)

Gość fdgfdgfdgd
zdarza się :D:D:D

Gość fdgfdgfdgd
ja z moim po miesiącu bylismy para ;)

Gość fdgfdgfdgd
aha i też poznalismy się na sympatii:)

Gość a u nas było tak
poznaliśmy się przez telefon. rozmawialiśmy przez smsy ok 2 tyg. spotkaliśmy się pierwszy raz 22 sierpnia parą zostaliśmy dwa dni później. jesteśmy razem 9 lat już po ślubie, dwoje dzieci :) poznaliśmy się jak miałam 17 lat

ja tez moj związek zaczęłam bardzo szybko, wogóle wszystko się w nim szybko działo, ale nie żałuję. jesteśmy ze soba szczęśliwi :) i pamiętam, że na początku czułam się, jakbym go znała już kilka lat :)

Gość gh67 trosze inaczej
my tez na sympatii:) i jestesmy juz 8lat

Gość Matias Zammer 83
hehe czyli jest więcej z podobną sytuacją .Myślę,że będzie dobrze :)

Gość tez sie poznalismy...
przez internet, po 2 dniach pierwszy telefon, po pieciu spotkanie, ktore trwalo cala dobe:) Po 2 i pol miesiaca zamieszkalismy razem, a teraz oczekujemy naszego pierwszego dziecka. Wyglada na to, ze jestesmy dla siebie ta przyszlowiowa druga polowka jablka.

Gość huh?
przepraszam ,a w którym momencie zaczynacie nazywać sie "parą' ??? to ustalacie poprostu,ze od dzis jestesci parą, czy jak??

Gość huh?
oops , po prostu