Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska dziewuszka

opinie o kremie loreal nutri-gold

Polecane posty

Witajcie:) Chciałam poprosić o recenzje/opinie o tym produkcie ponieważ cenię sobie markę loreal ale nie wiem jak działa ten krem. Więc, ktoś go używa?

jest krem na dzień i na noc z tej lini

własnie się dowiedziałam że są też 2 rodzaje nutri gold oraz nutri gold light and silki. Pierwszy bardziej odżywczy a drugi lżejszy dla cery przetłuszczającej się

Gość Ania 87
Witam serdecznie! od 2 dni używam Nutri Gold na dzień i na noc i powiem że nawet dobrze nawilża skórę, znikły mi koło nosa suche miejsca. Ma fajną konsystencję masła, ładne poręczne opakowanie. Troszkę się po nim twarz błyszczy ale z czasem te świecenie znika.Jedyne co mi w nim nie pasuje to zapach, panie które testowały przez L'oreala zachwycają jego przepiękny zapach , dla mnie on po prostu śmierdzi. Jakie efekty będą po miesiącu zobaczymy na pewno zdam relację ;) Zgłosiłam go do KWC na wizazu żeby dodać opinię ale jak narazie nie został on dodany ;(

Gość Ania 87
Witam serdecznie! od 2 dni używam Nutri Gold na dzień i na noc i powiem że nawet dobrze nawilża skórę, znikły mi koło nosa suche miejsca. Ma fajną konsystencję masła, ładne poręczne opakowanie. Troszkę się po nim twarz błyszczy ale z czasem te świecenie znika.Jedyne co mi w nim nie pasuje to zapach, panie które testowały przez L'oreala zachwycają jego przepiękny zapach , dla mnie on po prostu śmierdzi. Jakie efekty będą po miesiącu zobaczymy na pewno zdam relację ;) Zgłosiłam go do KWC na wizazu żeby dodać opinię ale jak narazie nie został on dodany ;(

Gość kfsfjwoijf
acha

Gość martkaaaa84jf
Używam od 2 miesięcy, wersje bogatą na dzień, mam skore mieszaną, raz sucha raz swiecąca. Super nawilża, lagodzi podraznienia, nawet wypryski goi ( ma w skladzie wit B ). Ja jestem zadowolona, skora tez.