Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rude są mmmmm

Rude to ...

Polecane posty

Gość Rude są mmmmm

Co sądzicie o rudych kobietach?

Gość Tomekkkkkk77
Falszywe peeezdy.

Rude są pięknymi kobietami, ich naturalny kolor jest obłędny. Jak widzę rudą kobietę to na jakiś czas zawieszam wzrok. Niestety znam tylko jedną rudą kobietę, jest mężatką, jednak popatrzeć zawsze można.

Gość Rude są mmmmm
Czemu jesteście tak ciężko dostępne???? Te Wasze rude cipki mmmmmmmm Vera, ta ruda co Ci nie pasuje to pewnie dlatego, że robi pewnie rzeczy które nie są po Twojej myśli. Pewnie po niej też jeździsz jak to w Twoim stylu.

Nie, to dziewczyna ze szkoły podstawowej. Nie widziałam jej od ponad 10 lat. Wspomnienie mam o niej takie a nie inne, Zresztą nikt z klasy nie utrzymuje z nią kontaktu, bo była P.O.P.I,E.R.D.O.L.O.N.A. und tępa jak but z lewej nogi. Musisz mi uwierzyć. No chyba, że ktoś, za rok rozpoczęcia IIWŚ podaje 1925 to według ciebie geniusz. :D:D:D 🖐️ Ale miałam w klasie jeszcze gorszą loszkę, o niej opowiem przy okazji blondynek. :D:D:D 🖐️

Gość Rude są mmmmm
ale żeś grzecznie odpisała. Ja pitole. Normalnie nie wierzę.

A, zapomniałam. :D Kiedyś za karę musiałam z nią siedzieć na religii. Najgorsze dwa miesiące mojego szkolnego życia. Waliło od niej szarym mydłem. To se ne vrati. :D 🖐️

Gość ŚLICZNA RUDA
a ja trochę pomogłam naturze :)

Gość ŚLICZNA RUDA
ach...Levvi 🌻 :)

Gość teraz na tvn jest ładna ruda
:)

Gość kolegastalin
blondynki są głupie czarne są nieśmiałe szatynki są ostre rude są wredne

a szkoda, prawda ;) wtedy zycie byloby naprawdę piekne (w tym miejscu wzdycham głęboko) po swiecie chodziłyby same wysokie, smukłe, długowłose rude pieknosci o klasycznych rysach twarzy .... ach, co za podły los :( tymczasem otaczają nas krótkowlose zołzy farbujące włosy na wiewiorczorudy kolor. podłe oszustki ;):P -frida-

Ania ze Wzgórza była kanadyjką :D i nie rozbierała się publicznie :D to były inne czasy ;) no, przynajmniej książki dla młodzieży nie opowiadały wtedy takich historii ;)