Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

Waga 10 miesięczniaka

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

Moja córka do tej pory przybierała na wadze ładnie. Urodziła się mając 4590. Ostatnio, z miesiąc, półtora temu na liczniku miała niemal 12 kg. A dziś zważyłam ją ot tak z ciekawości w domu i wyszło mi 10.9.... Czy to normalne, że córka schudla? Dodam, że od niedawna raczkuje i robi kroczki przy meblach, przestawiana jest na mm, a od 3 dni jest na antybiotyku.

Gość a wczesniej ważyłąś ją
na tej wadze? bo wagi różną wagę pokazują.

Gość mój syn ma 14m
mój jak miał 6 miesięcy ważył już 10kg ;) potem przeszedł na butle stałe pokarmy itp, raczkował jak miał 9,5m a naukę chodzenia dopiero zaczął jak miał 11m, na szczepieniu w 13m ważył 12kg czyli bardzo mało przybrał w ciągu tych 6m ale ze względu na więcej ruchu, więc autorko niczym się nie przejmuj córcia i tak ma super wagę a spadła jej bo raczkuję pewnie całe dnie ;)

Gość aneczkal....
Normalne, ze jak zaczeła sie wiecej ruszac, to waga zleciała. Ty sie nie przejmuj. Tym bardziej, ze córkaa sporo ważyła. Ja mam córke 3,5 letnia i wazy ledwo ponad 13 kg a na roczek ważyła 9 :)

Gość moja ma 18 miesięcy
i wazy 10 kg. Niby waga jej nie spadła ale zauwazylam po ubraniach ze chyba coś nie tak. Jak była malutka ciuszki 6-9 zrobiły się za ciasne wiec je schowalam, a dziś z ciekawości wyjęłam i te body 6-9 miesięcy które kiedyś jej się nie dopinały teraz na niej wiszą. Nie wiem co myśleć.

Gość MamaCóreczki
Tak, wazylam już na tej wadze domowej i zawsze była różnica z waga lekarską maks 100g. Tak myślałam, ze to może kwestia raczkowania i stania całymi dniami, ale myślałam, ze to prędzej będzie wolniej przybierać lub waga stanie, a nie spadnie. Ma ci prawda co zrzucać, ale się wystraszylam.

Gość rpqr
mój synek też ma 10 miesięcy i waży 9 kg.. przez ostatnie 6 miesięcy przytył tylko 3 kg ale jest zdrowy i dobrze się rozwija więc się nie martwię.

Gość kjdsfj
Mój syn ma 2 lata i waży niecałe 11kg