Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilekk17

Jak odzyskac utracona miłość?

Polecane posty

Gość kamilekk17

Witam Byłem z dziewczyna ponad 1,5 roku.Wszystko było fajnie spędzalismy ze soba dużo czasu,wspólne wakacje wyjścia itd...Przeżywalismy wspolnie złe chwile moje i jej.Mówiła ze kocha mnie najbardziej na swiecie jak nikogo innego i jestem tym jedynym.Wszystko bylo super wiadomo były kłotnie a nawet rozstania ale chwilowe i zawsze do siebie wracaliśmy i było jeszcze lepiej aż pewnego dnia powiedziała mi tak poprostu ze mnie juz nie kocha i sie wszystko wypaliło...starałem sie jak mogłem zmienilem sie co zauważyli nawet inni mimo wszystko powiedziała ze to koniec i zebym dał jej spokój....Kocham ja najbardziej na świecie i jest najwazniejsza osoba na świecie...nie potrafie bez niej życ ani spędzac chwil bez niej strasznie mi jej brakuje:((( co zrobić żeby znowu było tak jak dawniej zeby dalej mnie pokochała...

Gość kamyk ..
skoro sie zmieniłes, to trwaj w tym. Nie mozna sie zmieniac i odmieniac, co chwilę. Jesli jest najwazniejsza i bardzo ja kochasz, powiedz jej to. (skad moze wiedziec, tylko ty jej mozesz to powiedziec i okazac czynem)Moze na to czekała Nikt nie chce niedojrzałych relacji. Musiciepogadac. powodzenia:)

Gość kamilekk17
mówiłem jej to i to nie raz a teraz...powiedziala wprost ze juz mnie nie kocha i zebym dał jej spokój

Gość kamyk ..
mowiłes w twarz?

Gość kamilekk17
tak...ona tez mi to mówiła nieraz

Gość kamilek17
i co do końca zycia mam byc nieszczęsliwy?miałem wiele dziewczyn i mam swoje lata wiec wiem ze jest to ta jedna jedyna i chce z nia spedzic cale swoje zycie...nie potrafie bez niej zyc i brakuje mi jej.... najgorsze jest to ze kompletnie mnie ignoruje i nie rozumie mojego bólu...jakbym wogule nie istniał:(

Gość Groopoon
Swoje lata - to znaczy ile?

Gość kamilek17
17

Gość Groopoon
Dobre:)

Gość kamilek17
swoje lata tz 20 i chamskie jest podszywanie sie pod kogos...

Gość Esma500
ignoruje..widocznie zachowujesz sie jak..wpisz sobie jak gowniarz 17 lat! zachowuj sie na swoje lata..jak mozna reagowac na glupote? moze przestan cpac bo faktycznie nic nie rozumiesz przez to A nie prosciej zapytac czesc czemu jest miedzy nami tak? Ona ma to robic jak ty sie zle zachowujesz?