Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnaKowna

Chyba jestem nienormalna

Polecane posty

Gość DziwnaKowna

Dziewczyny ja nie wiem ale jest cos nie tak ze mna:/ Odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i od czasu braku miesiaczki zaczelam miec wszystkiego dosyc. Nie byla ona planowana jeszcze nie chcialam dziecka na razie. Od czasu gdy zaczela spozniac mi sie @ bylam wsiekla sama na siebie jak moglam do tego dopuscic !nigdy sie nam to nie zdarzalo. I od tej pory brzydzi mnie seks, juz nie podnieca mnie moj maz, i nie chce w ogole rozmawiac na temat ciazy z nikim nawet z mezem:/ W ogole w niedziele wyjechal na tydzien czesto dzwoni ze teskni a ja za nim nie... Nie wiem co sie stalo od czasu gdy zaczelam podejrzewac ciaze wszystko sie zmienilo, jestem ciagle zdenerwowana a zarazem zalamana. Zawsze nam sie ukladalo swietnie w malzenstwie, tesknilam za nim, pragnelam go itd. A teraz wszystko sie jakos odwrocilo. To jest trudne do opisania, moj maz zauwazyl to i sie pyta co sie dzieje ze juz nie mowie mu ze go kocham itd. JA CHYBA NIENORMALNA JESTEM:(

Gość zdecydowanie jestes
NIENORMALNA!!! niestety na leczenie głowy za pózno ale strzelic se w nia mozesz!!

Gość Perw mobilna
Nigdy go nie kochałaś. 😴

Gość hju78
hormony szalawja i tyle , przejdxie ci

Gość mrs. Robinson 3
Skoro nie chcesz tej ciąży, skoro robi z Ciebie potwora to czemu jej nie usuniesz ?

Gość DziwnaKowna
Dziekuje ze chociaz ktos mnie rozumie. To bardzo trudna sytuacja nie wiem czemu tak sie zachowuje nie chce krzywdzic meza:( Wyszlam za niego jak najbardziej z milosci. Czasem sie zabezpieczalismy a czasem byl stosunek przerywany...

Gość DziwnaKowna
Nie usunę jej bo to jak dla mnie byłoby już zabójstwo. Teraz to juz za pozno moglam tylko niedopuszczac do zaplodnienia ale stalo sie :/

Gość mechanicznaa
Bedziesz miala troszke przerabane az do mometu kiedy dzidzia troche podrsnie, zacznie sie usmiechac, potem przesypiac cala noc. Zaczne wyciagac raczki do Ciebie. Przytulac sie. Wtedy edziesz z siebie dumna i szczesliwa, zobaczysz. Bedzie dobrze! Glowa do gory!

Gość DziwnaKowna
Dziękuję :) ja lubie dzieci, ale to mialo byc w swoim czasie teraz mamy mnostwo innych spraw. Dlatego dopiero gdy te sprawy sie ulozyly wtedy chcialam pomyslec o powiekszeniu rodziny, by maluszkowi niczego nie brakowalo. Ale coz... Tylko dlaczego tak zaczelam podle traktowac mojego meza nie potrafie wytlumaczyc:(

moje nieplanowane szczęście ma już 10 m-cy,wnosi do rodziny dużo radości.Ale między mną a mężem dużo się zmieniło,nie mam ochoty na żadną bliskość fizyczną,jak chce się kochać to tylko z gumką i tylko na chwile:)za każdym razem mam schizy że może wpadłam,mąż mówi że jestem nienormalna:)mam nadzieje że u ciebie nie będzie aż tak źle..

Gość DziwnaKowna
To ja tez tak od kiedy zaczal mi sie spozniac okres i podejrzewalam ze to ciaza odrazu nastapila we mnie jakas przemiana. Mam wstret do seksu do jakiejkolwiek bliskosci i nie lubie rozmawiac na temat ciazy. Zawsze bylismy takim kochajacym sie malzenstwem. Widze jak mu sprawiam przykrosc ale nie moge nic z tym zrobic:/

teraz też mam schizy bo jeszcze od porodu nie mam okresu,ale nadal karmię piersią to pewnie przez to,ale tak mi wszystko siedzi w głowie,że gdy nawet maż chce się poprzytulać,to udaje że śpie,a kiedyś to tak go wymęczyłam,ze biedny nie miał siły:)...ale cala ochota,minęła:( pozostał strach i niechęć do seksu,może jak już nie będe karmić,wszystko się unormuje i bedzie ok,ale narazie to szkoda gadać...

Gość DziwnaKowna
Tylko ze ja nie karmie piersia jeszcze :/

Gość Perw mobilna
Leczcie się. :o

Ja myślę że wszystko z tobą ok. Kwestia hormonów . To zrozumiałe że nie byłaś gotowa więc podświadomie boisz się co teraz będzie i przeraża cię wszystko co z tym związane. Wiem że może to zabrzmi banalnie ale zobaczysz że będziesz się jeszcze cieszyć. A z własnego doświadczenia powiem ci że idealny czas na dziecko nigdy nie nadchodzi. Ja tak odkładałam drugie dziecko a bo studia a żeby porządną robotę znaleźć a jak to już zrealizowałam to znajdowałam nowe preteksty po 4 latach powiedziałam koniec i teraz od 4 miesięcy "pracujemy" nad maleństwem. Jak już poukładasz sobie wszystko w głowie odetchniesz z ulgą i zaczniesz się cieszyć czego Ci życzę :)

Gość DziwnaKowna
Dziekuje moze faktycznie masz racje. Ja tez studiuje teraz bedzie ostatni rok moich studiow.