Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreatureee

PROBLEM Z MASTURBACJA

Polecane posty

Gość kreatureee

Witam. Mam 24 lata i mam problem z masturbacją. Za często się masturbuję i mam z tego powodu problemy. Ale... walcze cały czas ze sobą i nie umiem tego pokonać. Proszę, czy ktoś może to przyżył i znalazł jakiś sposób ? Już nawet kalendarz założyłem gdzie zaznaczam w jakie dni było bez a w jakie z. Sam niewiem... pomocy!!!

Tzn. jak często bo ja to robię 3 razy dziennie codziennie i nie widzę w tym problemu żadnego..

Gość kreatureee
Jestem facetem, i robiłem to kilka razy dziennie, teraz udało mi się ograniczyć do 1 raza dziennie

Gość kreatureee
No widzisz, a ja zauwazylem ze robię się senny, i mam problem z utrzmaniem długo wzwodu przez to... niewiem jak u kobiet czy też są powikłania po częstej masturbacji

Ja ograniczyłam do trzech i stwierdziłam, że tak jest ok:) ale jakie masz przez to problemy i co Ci w tym nie pasuje?

Ja nigdy z tego powodu żadnych problemów nie miałam... Może u facetów jest inaczej, ja się w każdym razie nie znam..

Gość rainbow dick
masz problem z tym, że nie potrafisz walić rzadziej niż raz dziennie? i tutaj szukasz rady? od tego są specjaliści - idź do seksuologa nie ma sensu tkwić w czymś, co cię unieszczęśliwia

Gość wojsko było dobre
bo tam szybko by cię oduczyli. Byłbyś po pierwsze pośmiewiskiem i miałbyś krzywę Walikoń, a po drugie, jakby cię raz, drugi i trzeci przegonili marszobiegiem na 40 kilometrów w pełnym oporządeniu, to nie miałbyś siły palcem ruszyć a co dopiero konia zwalić. I oduczyłbyś się szybciutko.