Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt ladna

Nienawidza mnie za urode?!?!?!?!

Polecane posty

Gość zbyt ladna

Krotko, bo jestem w pracy - podobno ciagle obgaduja mnie, i nienawidza za to ze jestem piekna, czy uwazacie ze mozna byc zbyt ladna? To nie moja wina ze nie umiem przytyc i mam ladna, sliczna twarz, jak moglabym zbrzydnac? Sa jakies sposoby by ludzie wokolo nie byli ciagle zazdrosni?

Gość mezczyzna z k(l)asą
w necie kazda jest ladna:O

Gość alinka 777999
hcialabym byc ladna...

Albo patrzą się bo masz jakiś defekt na twarzy bądź masz dziwną urodę:) może dla siebie jesteś piękna a dla innych nie;D i gratuluje wysokiej samooceny;)

Albo patrzą się bo masz jakiś defekt na twarzy bądź masz dziwną urodę:) może dla siebie jesteś piękna a dla innych nie;D i gratuluje wysokiej samooceny;)

Gość zbyt ladna
a jak idę do WC do mężczyźni mnie ukradkiem podsłuchuja , a nawet zdarzył sie taki, który wszedl po mnie do kabiny i głośno węszył :(

Jest jeden sprawdzony, prastary sposób. Musisz pochylić się nad brzegiem muszli klozetowej, wsadzić głowę w otwór owej muszli, jedną swobodną ręka spuścić wodę, a drugą z całej siły trzasnąć deską.

dedykuję ci autorko mój wierszyk :classic_cool:🖐️ ­ ­ SAMOCHWAŁA KAFETERYJNA ­ Jestem tak piękna aż lustro pęka, pewnie ze złości gdyż mi zazdrości ­ Mam mnóstwo wdzięku, wśród słodkich dźwięków pląsam radośnie niczym pierwiosnek ­ Chłopcy się krzywią, pewnie się dziwią, że piękność taka nie ma chłopaka ­ A moja wiedza wszystkich wyprzedza, przy mnie nobliści żółkną z zawiści ­ Marzę o księciu, nie beztalenciu, bardzo majętnym oraz ponętnym ­ Pragnę by książę za mną nadążał, w zakupów biegu nawet po śniegu ­ Musi być mądry oraz rozsądny, kochać niezmiernie i czekać wiernie ­ Zmywać naczynia, robić budynie, wynosić śmieci i bawić dzieci ­ Lecz dziś faceci są niczym dzieci, same fajtłapy, życiowe ciapy ­ Randki są nudne, typy paskudne: skąpe i głupie, więc mam ich w . ­ Czekam na księcia, lecz nie mam pojęcia, kiedy się zjawi i mnie wybawi.