Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiemnoooo

czy sa tacy faceci czy tylko moj

Polecane posty

nie komplementuje,nie okazuje emocji, po sexie nie mowi czy bylo super czy nie. czy z nim jest cos nie tak czy to normalne? widze,ze mu dobrze,ale nie mowi o tym. moj poprzedni zawsze cos powiedzial , no wiecie w stylu,aaale bylo super. lub ze nie bylo super. a ten nic

co to znaczy popracowac? pytalam skad ten dystans do mowienia ,a on,ze taki juz jest. nie bede z niego wyciagac za kazdym razem przeciez,jesli on sam nie widzi potrzeby ;)

mowie,ale on najwyrazniej nie widzi potrzeby,nie potrafi tak okazac

Gość Są tylko już zaklepan
Ta Wolisz usłyszeć ze byłaś kiepska niż żeby sie przytulił?

Może nie umie wyrażać emocji ? :P powiedz mu że lubisz jak wypowiada się na takie tematy i komentuje , lubisz jak się otwiera i sama też zawsze coś mów :)

chyba wlasnie nie umie. to taki twardy chlopak,rozumiesz ;)

No ale o co ci chodzi? Przecież sama sobie takiego faceta wybrałas :P Teraz on się ma zmieniać, bo tobie się czułych slowek zachciało? :O

nei nei, gdybys pomyslala troche to moze nie pisalabys glupot :P pytanie postawilam,bo jestem z nim od niedawna i zastanawiam sie czy tylko on taki jest. a czy to zaakceptuje do konca nie wiem, ale tez zmieniac go n a sile nie bede.

Gość kij_w
no jak sobie z krzyża upuścił, to mu chyba było dobrze, nie? jakby nie było, to nawet by nie stanął, więc o co Ci chodzi??

Fakt, nie rozumiem o co ci chodzi skoro i tak już zdecydowałas się z nim iść do łóżka. Czujesz się niedowartosciowana bo nie wygłasza peanow na twoja cześć po seksie? A jeżeli się dowiesz ze są na świecie faceci wyllewni i otwarci (bo rzecz jasn, ze są) to go rzucisz? Czy założyłas temat bo tak po prostu chciałas sobie ponarzekać?

nei nei, nie rzuce go dla kogos bardziej wylewnego, faktycznie brakuje mi peanow :P zabawne a temat zalozylam do dyskusji z dziewczynami,ktore maja podobnych facetow, jasne, ponarzekac tez ,wolny kraj

Poczytaj sobie "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus". Nie jest to arcydzieło, ale w pprzystepny sposób są wytłumaczone różnice zachowań kobiet i mężczyzn. Dlaczego my w stresie szukamy towarzystwa a oni samotności, dlaczego my lubimy słuchac komplementów a oni patrzeć na biusty, itp. Itd. To pomaga :D

nei nei poczytam, chociaz slyszalam od facetow (!), że ta ksiazka to bzdura :D

hahaha dobre

Gość elzbietka0101
nie zrobisz z raka ogiera, daj sobie spokój i poszukaj takiego Mena który wie co robić, mówić i kiedy, szkoda życia na tego, nie trybi i już,

Gość dziś na pomarańczowo
większość jest takich, sama obecnie takiego przerabiam. słabe to, chyba sobie odpuszczę. naprawdę nie wiem, co im szkodzi czasem coś miłego powiedzieć? on może kłamać, ja nie muszę w to wierzyć, ale jakoś tak człowiekowi lepiej, milej jak coś tam od czasu do czasu pozytywnego usłyszy. a i negatywnego też, bo skąd wiedzieć cokolwiek, jak on NIC nie mówi? także nie jesteś sama