Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobiepowiem

tak szczerze powiedziawszy to nie mam ochoty zyc.

Polecane posty

Gość taksobiepowiem

Nie,nie chce sie zabic...ale te zycie jakies dolujace jest.Wiem ze nikomu na mnie nie zalezy....

Gość takajedna..
mam to samo. ile masz lat?

Gość Bo jesień
się zbliża:)spoko przejdzie ci

Gość taksobiepowiem
20. Tu nie chodzi o to ze jest jesien... ja mam tak od dawna.

Gość Subiektywnezdanie
Ja też ostatnio mam doła, ale życie nie jest łatwe?? A rodzina, przyjaciele?? Może brakuje CI związku?

Gość takajedna..
ja 23 i poczucie że wszystko stracone,bo gdy bylam dzieckiem zjadala mnie niesmialosc-przez to nie mialam zycia towarzyskiego ani nawet nie wybilam sie ocenami bo np balam sie zglosic,unikalam ludzi jak moglam, a teraz co mi zostało,jestem przeciętnym człowiekiem z masą problemów... a Ty czemu jestes w dolku?

Gość taksobiepowiem
Zwiazku nie,nie bawi mnie to byc z kims. Na rodzine nie mozna liczyc przezywamy sie od najgorszych

Gość taksobiepowiem
Mnie przerastala fobia spoleczna,wieczne problemy brak wsparcia.Moja psychika jest zepsuta,nie ma szans na naprawe.

Gość Subiektywnezdanie
Nie mówię o jakichś chwilowy znajomościach, ale o czymś poważniejszym. To nie zabawa, to poważana sprawa, wtedy smutki i radości dzieli się na dwoje:) ja choć jestem facetem, tez kiedyś byłem nieśmiały, ale to coraz bardziej mija, tego co było się nie zmieni, trzeba myśleć o przyszłości. Obecnie jestem przeciętnym facetem z masą problemów, wiec witam w klubie:)

Gość Subiektywnezdanie
do taksobiepowiem szansa jest zawsze, każdy jest kowalem swojego losu, psychiatra, psycholo9g, jest nadziej, trzeba walczyć:)

Gość taksobiepowiem
A zwiazek mnie nie bawi, bo ja lubie sobie siedziec. Siedzenie mnie bawi i patrzenie przed siebie. Juz wiem, ze zostane pustelnikiem, bo i tak nikt mnie nie rozumie. ewentualnie usmaze sobie teraz kielbaski na ognisku.

Gość takajedna..
dlaczego nie pojdziesz do psychologa?

Gość Subiektywnezdanie
Do takajedna A dlaczego uważasz, ze wszystko stracone?? w jakim aspekcie??

Gość takajedna..
odpowiedz jest prosta-w tych latach w ktorych inni nabywali doswiadczenia we wszystkich sferach ja sie zablokowalam.zaczynac od poczatku? to musialabym stanac obok takich 14stek

Gość Subiektywnezdanie
Niby w jakich sferach?? Chętnie wdam się z Tobą w polemikę, bo jestem w podobnym wieku:)

Gość etwfwed
Milosc jest piekna. Z nia wszystkie smutki znikaja, albo wydaja sie duzo mniejsze. Jak mozna nie chciec sie zakochac. Nie rozumiem takich ludzi. Takie osoby chyba poprostu nie potrafia kochac, sa samotnikami i egoistami.

Gość Subiektywnezdanie
etwfwed Pewnie, że miłość rozwiązuje wiele spraw, ale nie oceniaj tak łatwo. każdy człowiek to inna historia, całość psychosomatyczna już z jakimś bagażem doświadczeń, więc nie ma co oceniać po pozorach.

Gość etwfwed
Masz racje, troche mnie ponioslo. Nie kazdy musi taki byc.

Gość Subiektywnezdanie
Ludzie są egoistami, każdy nim jest, mniejszym lub większym, ale przed miłością ucieka ten, kto został zraniony, skrzywdzony, tak myślę.