Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korrrnelia

Test ciażowy po 4 tygodniach.

Polecane posty

Gość Korrrnelia
nie wytrzymałam i zrobiłam 2 test. dzis jest 8 dzien po miesiaczce i kolejny tydzien po feralnym stosunku i....wynik negatywny!!!:):) dwa testy juz raczej mylic sie nie moga, tym bardziej ze robilam go rano. ( tym razem pink test). Tylko jak kochalam sie z chlopakiem, to oprocz w pozycji na lyzeczki, w kazdej innej mnie bolalo po lewej stronie,,,jakby uderzal mi prosto w jajnik;/

Gość Korrrnelia
upupup

Gość Korrrnelia
:)

Gość Pomarańczowaaa
to może być torbiel! mi się spóźniał i często chodziłam siku i myślałam że jestem w ciąży bo miałam podobną sytuację. Troche mnie pokłuwały jajniki tak delikatnie i schizowałam a teraz biore tabsy na torbiela.

Gość Korrrnelia
byłam dzisiaj u ginekologa. Ogólnie stwierdziła ze mam hiperprolaktynemie. I przez to nie mam okresu ( ogólnie jestem osobą ktora dużo się stresuje i przez to mam tez problemy z ukladem trawiennym i to powazne..). Nie przepisała mi nic. To moja stała lekarka więc wie o stresie, i podałam jej też moje ostatnie 3 cykle- ich długość. Powiedziała, żebym dzisiaj założyła nuvaring( bo mowilam jej ze chce znów uzywac) i w ciagu miesiąca tego mogą się krwawienia pojawić ale po 21 dniach mam wyjąć i po tygodniowej przerwie założyć na nowo. W tej przerwie moze sie pojawic okres, ale nie musi. Nnie przepisała mi zadnej luteiny ani nic, nie badała bo byłam u niej 17 września i mnie badała a jak sie dowiedziała ze dwa testy robiłam po takim czasie to powiedziąła ze ciazy nie ma na 100%...i tak sytuacja wygląda..