Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jot24

zglupialam, doradzcie

Polecane posty

Gość jot24

Dzis jest moj 30 dzien cyklu, mam pco moje cykle sa strasznie nieregularne, ale w tym msc o dziwo zauwazylam sluz plodny, tak mi sie wydaje przynajmniej, zwykle go nie bylo. Mialam nadzieje ze w koncu sie uda, wierzylam. Od tygodnia bola mnie piersi, mam na nich widoczne zylki, boli mnie podbrzusze od owulacji, temperatura jest wyzsza ( powyzej 37 ) a test robiony dzisiaj negatywny. Sama juz nie wiem czy moj organizm sobie wkrecil czy moze jednak za wczesnie na test, staram sie juz rok, dzis moj mezczyzna sam kupil mi test po pracy, oczywiscie nie mialam sumienia powiedziec mu ze juz dzis testowalam:(

Gość To zrób ten test jutro rano
Może jest po prostu za wcześnie(daj ci Boże :) ) i pisz co u ciebie.Sama czekam na ciążę. Powodzenia :)

30 dzień to jeszcze wcześniej, test może nie być dość czuły. Jutro z rana sobie powtórz albo zrób betę, ona cię nie oszuka. I powodzenia;-)

Gość jot24
Mam taka cicha nadzieje, na prawde czuje sie inaczej niz zwykle, od pojawienia sie sluzu plodnego bedzie poltora do 2 tygodni, wtedy temp mialam 36,8.. boje sie tego drugiego testu.

Gość Daffod
Wszystko wskazuje, że jednak zaszłaś. Miałam podobnie i się udało.

Gość jot24
robilam pinktest, nastepny zrobie za tydzien, boje sie ze jutro, pojutrze dalej beda negatywne a ja bede miec nadzieje. Chcialam tylko wiedziec czy to mozliwe by negatywny w 30dcyklu mogl sie mylic

Gość jot24
podnioslyscie mnie na duchu, dziekuje Wam

Gość Daffod
Tak, mógł się mylić, a pomysł ze zrobieniem testu za tydzień uważam za słuszny. Kobieta czuje, co organizm jej mówi. Powodzenia!

Gość jot24
a sluz ciazowy? kiedy sie pojawia?

zyłki na piersiach ból w podbrzuszu,podwyższona temperatura to jeszcze niestety nic nie znaczy!a po owulacji jest zawsze wyższa niezaleznie czy do zapłodnienia doszło czy nie i moze sie obnizyc dopiero w dniu gdy dostaniesz okresu na test sikany mogło być za wczesnie ,najpewniejszy jest test z krwi tzw beta hcg

Gość jot24
oczywiscie zdaje sobie sprawe ze te objawy moga ale nie musza oznaczac ciazy, sek w tym ze jesli tak dlugo sie czeka i tak bardzo sie chce.. eh. Test postanowilam zrobic w srode, nie wiem czy wytrzymam. Dzis zauwazylam ze lapia mnie skurcze w podbrzuszu przy kichaniu, i boli mnie krzyz, zupelnie jak w czasie miesiaczki. Albo dostane okres do srody albo zwariuje.

Gość jot24
dzis pojawil sie brazowy sluz, temp 37, denerwuje sie bo w tym sluzie sa kropelki krwi, zastanawiam sie czy to bedzie @ czy jednak powinnam moze zrobic ten test.

Gość jot24
czy jesli zrobie test teraz po takim plamieniu, bo jest coraz bardziej skape, bedzie miarodajny? nie wytrzymam do rana

Gość weronciak
nie zawracaj sobie głowy testami domowymi. Idź jutro rano zrobić betę z krwi i będziesz miała pewność, jeśli wyjdzie wynik pozytywny to powtórz drugi raz w środę (po 48 godzinach). Jeśli wynik się podwoi tzn., że wszystko jest po twojej myśli. Nie sugeruj się objawami. W tak wczesnej ciąży jeszcze ich nie ma, a jeśli są to bardzo podobne do tych do @. Oczywiście życzę powodzenia :)

Gość agiew
Po pierwsze nie trać nadziei przy pco można zajść w ciążę ;) mojej kumpeli się to udało po półtorej roku. Może upewniaj się kiedy masz owulację dokładnie i współżyj dokładnie w jej dzień. Kup sobie testy owulacyjne albo mikroskop owu.