Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec; rozwód

stalking w roumieniu prawa DO DEPPA JOHNA

Polecane posty

Gość koniec; rozwód

http://prawo-karne.wieszjak.pl/pokrzywdzony/282327,2,Czym-jest-stalking.html to róniez sledzenie obserwowanie..robisz to ty JOHNNY DEPP i rodzina mowiłam powaznie odpowiedz na mail jest nie. nie chce zwiazku z toba, ani slubu. Juz ciebie poznałam. I sie bardzo roznimy od siebie. ponadto chyba masz probemy psychiczne i cpasz.

Gość koniec; rozwód
MILOSC TO SZSCUNEK i lojalnosc natomiast dziecinne zagrywki nikogo nie interesuja. mnie nie. facet w moim rozumiemu ma byc dorosły i dojrzały uczuciwy. wybrałes rodzine ok, ale nie masz prawa za mna jezdzic. mowiłes ze jak powiem ci ze masz sie ode mnie odwalic zrobisz to i dasz mi spokoj. do it.

Gość koniec; rozwód
ja jestem u kolezanki ty za mną..Johny depp a justyna depp ta kuzynka co nie zdała w UJ jedzie naprzeciw mnie? kogo mam wezwac? policje psychiatre? daj mi zyc facet, jedz do usa tak jak ci kazano. nie masz pojecia co to zwiazek i szacunek do drugiej osoby ani staranie sie o kobiete itp. Jestes niedojrzały. Nie w moim typie. wole dojrzałych facetow.

Gość koniec; rozwód
mieszkasz naprzeciwko w Polsce zagladasz mi w okna, podsluch tel i wiesz gdzie jestem i szybko robisz plan jak maci jechac ty kamila depp wstydzilbys sie w tym wieku? i mi głupio nie wmawiaj ze ty chcesz rozmowy..ty jezdzisz za mna razem z rodzina przegiołes. na twoj mail odpowiadam nie. I przysiuegłes na restzki honoru jaki masz depp..ze jak powiem, ze masz sie ode mnie odwalic to dasz mi spokoj i wrociz do usa. trzymam za słowo

Gość koniec; rozwód
JAK BYŁES Z VANESSA TEZ TAK ROBIŁES? KIEDY NASTAPIL TEN MOMENT ZDZIECINNIENIA CO? DZISJA TEZ ty na miescie i justyna na miescie białe alfa..co głupka z kogos robisz? sam z siebie rób.. tylko pajacowac umiesz przed gowniarzami, ale moim kosztem nie bedziesz sie zabawiac glupek co szkoly nie umie skonczyc jakie rady moze dawac? zadne stalking jest karany to do ciebie i twojej rodizny i kamili nie chce ciebie aktorze z hoollwood to moje osttanie zdanie

Gość koniec; rozwód
rozumiesz????????????????????????????????????????? nie, moje nie?

Gość koniec; rozwód
w moim rozumieniu i takich facetów miałam mezczyzna to ma byc facet dorosły dojrzały odpowiedzialny szanujacy anie dzieciuch co pajacuje przed rodziną gówniarzami o polowe lat i wiecje mlodszymi do niego, wakacje sobie depp john z kamilą i rodziną patologiczna zrobił... juz po wakacjach, wiedziałes na czym stoisz wybrałes pogrywanie to orba z toba, do usa jak radza koledzy i kamila. rozumiesz???????? moje nie to nie. to odp na mail

Gość malinowoorzechowasoplica
Szanowna Pani, jeśli bardzo Pani przeszkadzają te osoby czemu nie pójdzie Pani na policje i nie zgłosi zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa i nie domaga się ściagania tych osób. Wszystko zalezy jedynie od Pani.

Gość koniec; rozwód
rozumiesz????????????? czy policja ma ci to ewytlumaczyc czy paparaziie??? co depp? myslisz ze nikt nie wie gdzie jestes i co wyprawiasz? I myslisz ze tak sobie pisze, nie. Pisze ostatecznie.

Gość koniec; rozwód
bo liczyłam na rozum tych ludzi..skoro maja sie za takich z usa..kamila z banku wielka madra ze jak powiem nie to nie i wyjada..i nie beda sledzic nic miłego łaczenie mojego nazwiska z ich plugawym patologicznym nazwiskiem facet napisał maila i przyrzekl ze jak odpisze ze ma sie odwalic to da mi spokoj wiec pisze nie!

Gość fertylata
Idź kobieto do psychiatry i zacznij brać leki i to szybko!!! Albo idź na policję i zgłoś,że przesladuje cię Johnny Depp. Już widzę ich miny.... Zacznij sie leczyć, słyszysz? Dp psychiatry marsz.

Gość koniec; rozwód
no wlasnie ja deppa nie chce a on mnie sledzi madry to ten wasz aktor nie jest i on nie szanuje kobiety z ktora jest pokazała to wielokrotnie, wiec tymbardziej go nie chce.

Gość koniec; rozwód
wlasnie ja go nie chce a on mnie sledzi dlatego ze go nie chce razem z rodizna i patologia jak justyna gosia kamila itp niech jedzie do usa to facet ktory nie szanuje swojej kobiety. Chyba ktos musialby byc glupi, zeby go chciec. policja sprawdzi papiery zobaczy co to za jeden i wewzwa media:)