Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Poznalem Wegierke, ale nie jest z moich snow.

Polecane posty

Gość zaczarowany olowek100001
pewnie ty w jej typie nie byles tymbardziej.

Gość vdjbssjbssi
Węgrzy to brudasi? Dziwne, to też wschodnia europa więc też jesteś brudasem :D

Gość piczkamiczka
prezesie na wegierki sie zasadzasz? nie wiem czy ze swoim wezem zbozowym duzo tam zdzialas bo wegierscy faceci sa znani z tego ze maja duze przyrodzenie i znaja sie na seksie calkiem dobrze..ta twoja wegierka chyba nie wie w co sie pakuje spotykajac sie z toba..buuuu

Taka mała obserwacja: Wegierki trzymają sie swoich nawet za granicą. Być może z powodu wymienionego powyżej :p

Haha! Wyrażenia "srodkowa europa" używają zakompleksieni Polacy ( jasne środek Europy jest w Polsce ale i tak to gowno kogo obchodzi. Serio. Jak zaczniesz kogoś o tym przekonywać to cię wysmieja bo widać że próbujesz ukryć kompleksy. Węgry też nie są we wschodniej europie w takim razie. Zawsze można się wyklocac. :D

Gość w dulux
śliwka węgierka chyba dobrze komponowała sie z oliwkowym gakem, ale nie pamiętem tej reklamy dokładnie

Gość w dulux
gajem miało być* bardzo przepraszam za błąd

Gość lukrecjankaa
Czy naprawde poznanie kogos z Wegier jest dla ciebie takim wyczynem, ze musisz o tym zakladac topik na kafeterii?

piczkamiczka - slyszalem o tym, no ja ci powiem ze mam 16 i zawsze myslalem ze jest duzy, a to mniej niz srednia wegierska, a o 1cm wieksza niz polska. coz poczac, pewnie za to lepszy smak jest. lukrecjankaa - jest to wydarzenie bez precedensu. moment nie mal historyczny, ale niestety nie przelomowy.

Gość sdsdsdsddd
nie wielkosc a jakos wazna :P

Gość palalamma
ciekawe czy ty jestes z jej snow ciolku

Gość do charmsy
ty to dopiero zakompleksiony jestes...po polsku lepiej nie pisz... a do autora,przy okazji-tzn.mozesz dalej snic...

Gość nie prezes
ale idiota jestes,autorze

Gość go bananas!!
Charmsy - rozumiem, ze na urlop nie jezdzisz do tej mentalnie "daleko za murzynami" Polski? Taka dama z Anglii ( he he ) nie moze przeciez sobie pozwolic na taka kompromitacje. Angielskiej damie przystoja wakacje w luksusowych kurortach, a nie jakiejs tam zacofanej Polsce.

Po 1. Nie byłam w Polsce już bardzo długo, wolę jechać do kraju zacofanego ale z życzliwymi ludźmi zamiast patrzeć na krzywe gęby Polaków i być obgadana. Taka jest moja opinia, rzucajcie się dalej :) Po 2. Spedzanie urlopu w kurorcie jest stratą życia i jest idealne dla lasek które chcą się pokazać rodzinie i znajomym :D porażka, leżeć z dupa przy basenie..ale co kto lubi. Ja jako "dama z Anglii" wolę coś ambitniejszego niż Teneryfa czy Egipt

Gość vjvjvjvkvkk
To przykre, ze masz taka opinie o Polsce i Polakach i ze nigdy nie mialas tam zyczliwych osob jak np rodzicow czy przyjaciol. W ogole to jest smutne, ze ludzie wyjezdzaja z Polski i zaczynaja na nia pluc, zapominajac, ze sami sa Polakami. I ze staja sie tacy zaslepieni krytycyzmem i nie widza wiekszego obrazka, np tego, ze w kazdym kraju sa porzadni ludzie i szuje. Niestety ci, ktorzy smieja sie z rodakow i pracy na zmywaku, uwazaja sie za lepszych (Bog wie z jakiego powodu) i przestaja okazywac taka zwyczajna ludzka zyczliwosc, sa szujami. W Polsce jest wiele osob, ktore dokonaly wiecej niz np taka charmsy w UK, ale sa tez przy okazji zyczliwsze.

Gość mdskdsd
No naprawdę, urzekła mnie twoja węgierska historia. Napisz do Kasi teraz.

Gość evryman
Hm Węgry Europa Wschodnia - to Wiedeń chyba też bo leży tak z 50 kilometrów od węgierskiej granicy....

Gość kutafonkaaaa
Charmsy, dziewczyno jaka ty jestes glupia! Serio, zal mi ciebie. Idiotka wyrwala sie ze swojej wsi w poszukiwaniu szczescia w Londynie, treaz mysli, ze juz swiatowa jest a o swojej wsi juz dawno zapomniala. Rodzicow, rodziny i przyjaciol tez nie odwiedzasz pustaku, co nie? No pewnie bo po co? Lepiej siedziec w Anglii na zmywaku i udawac dame na kafeterii buahahahaha A to zdanie jest najlepsze : " Ja jako "dama z Anglii" wolę coś ambitniejszego niż Teneryfa czy Egipt " Ty to sobie mozesz paluchem po mapie jeno podrozowac kretynko :D A tak poza tym, wstyd mi za takie wsiurki. Potem chodza do Anglikow i same gadaja na swoja ojczyzne. Pewnie juz im nagaladalas, ze u nas same krzywe ryje, buraki, bieda we wschodniej Europie i zacofanie jak za murzynami. O losie, dziwie sie, ze wciaz sa takie pustaki.... Btw, a wiesz czemu ludzie krzywia twarze na twoj widok i cie obgaduja? Bo pewnie puscilas sie z jakims murzynem, poswtawialas forki na fejsa, wiec maja temat :D Albo przyjezdzasz do tej swojej dziury i udajesz wielce dame i do nikogo sie nie odzywasz. Zreszta, z ciebie "dama" jak z koziej dupy traba... ale poudawac na wsi mozesz, co nie? :D :D :D

Mam nadzieję że sobie ulzyliscie bo kompleksy wyszły znakomicie. Oczywiście życiorys mi wymyslacie chyba na podstawie swojego życia więc rozumiem. :( wspolczoje. A odpowiadając na zaczepne pytania: tutaj mam rodzinę, więc w Polsce nie mam nikogo. Przyjaciele tez tu lub w Irlandii. Coz...pomyslcie sobie jak jeszcze się dowartosciowac bo chyba już nie macie jak :D A naszego kraju zawsze bronię, jest piękny i warty odwiedzenia. Nie wiem jednak czemu ma mnie najeżdzacie, mieszkałam tam pół życia i to starczy. nie wiem jakie idiotki ty znasz ale widocznie towarzystwo ciebie warte jeśli tylko takie przykłady znasz :) Ps. A wieś to coś gorszego? Nawet jakbym była to bym się nie wstydzila, tu też pokazujesz idiotyzm i zacofanie które zniechęca mnie do wizyt w Polsce :) Eh szkoda gadać

Gość problem,charmsy
jest w tym,ze sie platasz sama i wyplatac nie mozesz.Co napisalas wyzej-to jest.I mowisz o zakompleksionych o mentalnosci"za murzynami"-ujawniajac tylko kompleksy swoje wlasne...

Gość kutafonkaaaa
Wypierdalaj szmato w podskokach 🖐️ Nie dosc, ze pluje na wlasny kraj, to jeszcze sprowadzila cala rodznke z PL, darmozjadow. Rozumiem, ze wszyscy juz sa? Rodzice, babcia, dziadek, siostry, bracia, kuzynki, kuzyni, wujkowie, ciotki, kurwa bratanki, siostrzenice.... ja pierdole, jeszcze gorsza holota niz te pakistanskie nasienie. Pewnie i tak ciagna benefity, dlatego w Anglii jest suuuuper :) Beneficiarska holota. Ciekawe dlaczego smierdzacej dupy nie ruszysz do kraju, w ktorym nie ma zadnych benefitow? Hehe, co za nasienie.... Bardzo dobrze, ze cie zniechecam do odwiedzenia Polski. Nie przyjezdzaj tam, pizdo. Siedz w swoim szeregowcu z czerwonej ceglowki, z pionowymi schodami i kurwa dywanem w lazience. :D A... i grzybem na scianach. :D Takie pizdy jak ty zasluguja tylko na spluniecie w twoj krzywy ryj.

Gość a wiesz co prezes Wertyp
fajnie,ze sobie wypraszasz,ale jezeli o TE dlugosci chodzi,to jest ryzyko,zes gorszy od murzynow ;-)Nawet jezeli charmsy "poplatala"sie w innych rejestrach...

Gość hccxvbbbb
Kutafonka - gratuluje slownictwa. A ty charmsy skoro tak pogardzasz Polakami to dlaczego przesiadujesz na polskim forum? No i sama kim jestes, Chinka? Pamietsj, ze kazdy sadzi po sobie.

Gość chyba nieee.
Właśnie widać czemu Charmsy nie lubi Polaków. Przez takie niedojdy jak to coś przeklinajace wyżej!!! Uspokoj się. Jak to mówią w Anglii : someone needs to get laid. :)

Kutafonka- tak, jako małe dziecko sprowadziłam do Anglii moją całą rodzinę. Także tą która mieszkała tu zaraz po wojnie. :) Puknij się w łeb, nie mierz każdego swoją miarą. Widać żeś jakas patologiczna baba, może weź radę z góry bo frustracja wychodzi. Pozatym gdzie pluje na Polaków? Mam swoją opinię, którą wyraziłam a wy mi tu próbujecie wmówić swoją. Mam znajomych Polaków lecz do kraju nie jeżdżę. Taka dla was tragedia? :D przepraszam więc że nie jeżdżę, bo mam lepsze zajęcia. A obcokrajowcom zawsze polecam nasz kraj. Nie muszę go odwiedzać zeby szanować (historię, krajobrazy). Wolę też nie spotykać takich patologii jak kutafonka :) Miłego dnia.