Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibo

mam drgawki :P(

Polecane posty

Gość smutnomibo

dzisiaj na lekcji miałam kilka napadów,głowa mi się trzęsła,potem do końca lekcji cały czas o tym myślałam przez ten stres zaczęły mi drżeć ręce i miałam kilka razy jeszcze takich napadów, a siedzę w 1 ławce i wszyscy na pewno to widzieli :( Taki napad ma postać takiego szybkiego,nagłego drzenia , znienacka , trwa parę sekund,nie wiem czy od stresu....myślę że nie bo nie mam takowego w szkole,chyba ze stresu przed tym drżeniem..miałąm zapalenie opon mózgowych rok temu

Gość smutnomibo
kleszczowe

Gość smutnomibo
Wydaje mi sie ze to nie lęk?stres bo czuję jakby rdzeń to wywolywal,czasami głowa mi si.e przekręci minimalnie w lewo?prawo

Gość smutnomibo
Co mam robić???????????????

Gość wredniucha
do lekarza, CT i RM głowy!

Gość smutnomibo
mialam i nic

Gość smutnomibo
tzn mialm tylko te elektrody,nie wiem jak to sie nazywa,zapomnialam a te dwa nie,mialam rezonans bedąc jeszcze chora,poza tym na taki rezonans czeka sie miesiącami :(

Gość wredniucha
to z elektrodami to EEG - elektroencefalogram - bada fale mózgowe CT to tomografia komputerowa, a RM to rezonans magnetyczny - moim zdaniem te napady (możliwe, że padaczkowe) mogą być wynikiem zapalenia opon - poszukaj dobrego neurologa

Gość tertertertert
ale one w domu nie występują tylko w szkole,jak jeszcze o tym ciagle myślę to częsciej