Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4.02.1994

Zaraz koncze 19 lat, a jeszcze nie mialam chlopaka, w ogole jestem odizolowana

Polecane posty

Gość 4.02.1994

od ludzi na wlasne zyczenie, co ja mam zrobic jak nawet sie nie calowalam :(

Gość ewelinka;);)
mam identycznie :( jestem z twojego rocznika, skąd jestes?

Gość 4.02.1994
kuj-pom, a Ty?

Gość Esma600
po co facet , kase zarabiaj , bo pozniej wszystko ci zabierze ,a ty na lodzie zostaniesz

Gość el gato
to normalne u pasztetów,ale sa tu same pasztety w różnym przedziale wiekowym takze jesteście w doborowym towarzystwie:-D

Gość 4.02.1994
Coraz częściej tęsknie za kimś bliskim,mam dosc samotnosci.Kiedys sama siebie oszukiwalam mowiac sobie ze tak jest dobrze itp. Prawda jest taka ze uciekam przed ludzmi, mysle o psychologu. Na powodzenie raczej nie narzekalam,przynajmniej do niedawna (przytylam 10kg:()

Gość ja robiłam to co wszyscy
kochana moja nie denerwuj sie tym faktem. Ja pierwszego chlopaka mialam w wieku 21 lat!!! i wtedy sie pierwszy raz calowalam! A wcale pasztetem nie jestem, po prostu bylam troche niesmiala i mialam troche inny styl niz rowiesnicy bo np. nie chodizlam na dyskoteki, nie pilam alkoholu itp bylam taka grzeczna.Teraz mam 26 lat, narzeczonego, a od facetow sie opedzic nie moge. Sa ladniejsze ode mnie itp itd ale to jakos ja mam wieksze powodzenie. Nie wiem od czego to zalezy. Moze nabralam wiekszej pewnosci siebie, bardziej dbam o wyglad, nie krepuje sie juz tak rozmowy z facetami...w sumie zauwazylam , ze jak nikogo nie szukasz to faceci sami sie znajduja obok Ciebie. Mysle, ze powinnas sie kolegowac z chlopakami, nie mysl od razu o nich jak o potencjalnych kandydatach na Twojego chlopaka.

Gość ewelinkaaa19
hej ja mam tez 19 lat tylko za 2 tyg wychodze z maz... kazdy jest inny i inaczej sobie zycie uklada... jeden jest gotowy na zwiazek a nawet slub wczesniej drugi musi do tego dojrzec:) nie martw sie napewno znajdziesz jeszcze tego jedynego :)

Gość el gato
po co ci facet,lepiej posingluj,lepiej na tym wyjdziesz,szpary popuszczaj rozsądnie i bedzie dobrze

Gość smakpasją
ewelinkaaa19 gotowy na ślub? przyznaj się, że wpadłaś i od cała romantyczna historia :D

Gość ewelinkaaa19
nie wpadalm :) nie jestem w ciazy... nie mam tez dziecka :)

Gość 04.01.1994
Też nie miałam chłopaka,nie całowałam się . Nie chodzę na imprezy. Powodzenie mam i to dość duże. Ostatnio nawet miałam propozycje seksualną ;/ A to nie o to chodzi. Zazwyczaj trafiam na dupków a jak na kogoś wartościowego to nie ma odwagi się o mnie starać.

Gość 04.01.1994
i też jestem z kujawsko-pomorskiego

Gość el gato
to się ożeńcie ze sobą ,macie blisko i ten sam pakiet startowy

Gość ja pierwszego poznałam
jak miałam 20